Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 20:22

Testeaza viteza la internet

Test viteza Rds InternetTest viteza NextGen InternetTest Viteza Romtelecom InternetTest Viteza UPC InternetTest Viteza Orange Internet

Test Viteza Vodafone InternetTest viteza Zapp InternetTest Viteza Telekom

Cum functioneaza un test de viteza ?

Programul din spatele testului de viteza este setat sa descarce 512 KB de informatie in calculatorul vostru si sa masoare timpul in care este descarcata informatia. Dupa un calcul matematic simplu veti putea vedea rezultatul.

Pachetele de date care se for incarca in calculatorul dumneavoastra pe parcursul testul de viteza vor folosi TCP pe portul 8500. Daca vedeti in bara de jos a browserului vostru mesajul “Connection timed out ” in timp ce testul se efectueaza inseamna ca firewall-ul vostru blocheaza accesul serverului nostru restart.ro si trebuie sa permiteti firewallului sa descarce pachetele de date pentru efectuarea testului. In concluzie daca nu puteti efectua testul de viteza trebuie sa modificati setarile acestuia sau sa-l inchideti pe parcursul efectuarii testului.

Daca ati inchis firewall-ul si testul de viteza tot nu merge atunci trebuie sa descarcati ultima versiune de java de pe www.java.com

Trebuie sa explicam urmatorii termeni ca sa intelegem cum functioanza un test de viteza: QQS, RTT si Max Pause.

QQS reprezinta nivelul de capacitate de download consistenta.Acesta este dat de providerul de net pe care il aveti. El poate fi RDS, Vodafone sau Clicknet .Cu cat acest nivel este mai ridicat cu atat aveti servicii de date mai bune si acuratetea lor este alta. Nivelul QQS este in mod normal la marea majoritate a computerelor in jurul valorii de 80 .Cu cat este mai mare de 80 cu atat aveti viteza si semnal mai bun.

RTT sau Round Trip Time – este timpul reprezentat in milisecunde (ms) in care pachetele de date de 512 kb sunt trimise de la server catre calculatorul vostru si primesc un raspuns inapoi. Daca folositi transfer de date de forma Voice over IP VOiP atunci latenta trebuie sa fie cuprinsa intre valoriile 150 si 250 ca sa nu fie probleme la transferul de date.

Max Pause – reprezinta inregistrarea pauzei celei mai mari care s-a inregistrat in timp ce testul de viteza se efectua. Cu cat este mai mica cu atat veti obtine un rezultat mai bun la testele de viteza. Daca nu exista pauze atunci aici se vor inregistra congestiile in internet sau legaturile proaste de retea. Testul de viteza si rezultatul acetuia sunt influentate de aceste lucruri.
 

Evaluaţi acest film-serial
(4 voturi)

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Toate playerele nu mai accepta extensia ADBLOCK.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului.Noi mediarpl.ro nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.

Adblock disable.png - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Filmele sau episoadele sunt adaugate si fara subtitrare pentru ca sunt multi utilizatori care vor sa le vada chiar si fara subtitrare. Atunci cand site-urile care se ocupa cu subtitrarile vor adauga subtitrarea, ea va fi pusa cat mai curand posibil in episod.

UPdate film-serial: Miercuri, 23 Septembrie 2015 02:19 Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame