Filme Dragoste

Filme Dragoste (101)

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 13:09

Trainwreck – O tipa... dezastru (2015)

Urmareste filmul  Comedy, Romance: Trainwreck – O tipa... dezastru (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Gordon Townsend (Colin Quinn) le spune celor doua fetiţe ale sale, Amy (Devin Fabry) şi Kim (Carly Oudin), că va divorţa de mama lor deoarece monogamia pur şi simplu nu este realistă. 23 de ani mai târziu, Amy (Amy Schumer) se îmbată cu regularitate, se droghează, petrece şi face sex cu oricine i se pare mai interesant, chiar dacă iese deseori la întâlniri cu un dependent de sala de sport pe nume Steven (John Cena).
Amy lucrează pentru o revistă de bărbaţi, iar şefa ei, Dianna (Tilda Swinton), îi cere să vină cu idei pentru articole noi. Unul dintre colegii de muncă vine cu o idee de articol despre un doctor de sport, Aaron Conners (Bill Hader). Amy crede că ideea este una ridicolă şi o ia în derâdere, spunând că sportul este tâmpit. Dianna nu este deloc de aceeaşi părere, ba chiar crede că Amy ar fi cea mai potrivită să scrie acest articol şi o forţează să-l facă deşi nu-şi doreşte deloc asta.
trainwreck 2015-mediarpl.jpg - 66.45 KB
Neavând de ales, Amy se duce să programeze un interviu cu Aaron la baza lui sportivă. Amy trece apoi printr-un atac de panică din cauza unui mesaj pe care-l primeşte de la sora ei, iar Aaron o învaţă cum să se calmeze şi să treacă mai uşor peste acest moment. El o invită apoi la masă şi discută neoficial, ajungând să se împrietenească. După câteva băuturi, cei doi se urcă într-un taxi şi se duc acasă la Aaron unde… trec prin rutina lui Amy, dar aceasta îşi încalcă regula de bază; să nu rămână niciodată la un bărbat peste noapte..

Miercuri, 26 August 2015 07:49

6 Years – 6 Ani (2015)

Urmareste filmul   Drama, Romance : 6 Years – 6 Ani (2015) , film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Un cuplu tânăr format din Melanie Clark (Taissa Farmiga) şi Dan Mercer (Ben Rosenfield) au parte de momente plăcute în relaţia lor, inclusiv în intimitate. După o petrecere acasă într-o noapte, Mel se duce beată cu maşina acasă la Dan. Acesta o ceartă vehement pentru că a condus sub influenţa alcoolului, făcând-o nesăbuită şi cerându-i să rămână la el peste noapte pentru a nu comite vreo belea în timp ce se întoarce acasă la ea.
Mel reacţionează violent şi îi face vânt într-o masă de toaletă, ceea ce îl creează lui Dan o rană la cap. Ajuns la spital, în camera de urgenţă, Dan minte despre cum a căpătat această rană pentru a o acoperi pe Mel. Dan îşi face stagiatura la o casă de discuri cu sediul în Austin, iar colega lui de muncă, Amanda (Lindsay Burdge) îi observă rana şi scoate în evidenţă faptul de ce s-ar fi întâmplat dacă era Mel în locul lui, cât de diferită ar fi fost situaţia.
Mel îşi ia o slujbă ca profesoară suplinitoare la o şcoală elementară, iar într-o noapte prietenele sale o întreabă cum reuşeşte ea cu Dan să menţină lucrurile departe de monotonie. În ziua următoare, cei doi merg să ia prânzul la mama lui Dan, Joanne (Dana Wheeler-Nicholson), însă înainte de sosirea lui Mel, Joanne îi spune fiului ei că ea şi tatăl lui vor plăti pentru chirie dacă se hotărăşte să plece la New York pentru a-şi urma visul în carieră. Problema este că dacă pleacă Mel nu prea va putea să-l însoţească din cauza angajamentelor din oraşul natal..
6-years 2015 mediarpl p.jpg - 61.23 KB

Luni, 27 Iulie 2015 05:37

Far from the Madding Crowd (2015)

Urmareste filmul Drama, Filme Online, Romantic: Far From the Madding Crowd (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Atunci când Bathsheba Everdene (Carey Mulligan) vine în faţa personalului de la ferma pe care a moştenit-o recent că „intenţionez să vă uimesc pe toţi”, convingerea ei este cât se poate de evidentă pentru toată lumea. Calea ei spre fericire, totuşi, nu este deloc atât de lină şi fără hopuri. Filmul prezintă capriciile sorţii şi felul în care poate să altereze drastic traiectoria unei tinere femei care crede că ştie exact ce îşi doreşte într-un loc în care ar trebui să fie sigur.
Deoarece a rămas orfană, Bathsheba, o fată foarte educată, locuieşte la ferma mătuşii sale din Dorset, regiune aflată la aproximativ 300 de kilometri de Londra. Frumoasa Bathsheba atrage curând atenţia unui fermier din apropiere, un gigant blând pe nume Gabriel Oak (Matthias Schoenaerts). Libertatea ei este principala calitate care atrage la ea. Drumurile celor doi se intersectează din nou atunci când el îşi pierde turma de oi într-un mod dezastruos, iar ea moşteneşte ferma de la unchiul său.
Departe de lumea dezlnuit2015 mediarpl.jpg - 120.32 KB
Brusc, ea devine proprietara unor terenuri foarte întinse şi se întâmplă să aibă nevoie de un fermier. În acelaşi timp, ea se apropie cât de cât de vecinul ei, bogatul şi ciudatul burlac William Boldwood (Michael Sheen), căruia îi produce fără să vrea nişte senzaţii despre care nici el nu ştia că le are până atunci. Atunci când acesta o cere în căsătorie pe Bathsheba, oferindu-i simbolic un pian, la fel ca şi Gabriel, aceasta îi răspunde frumos şi brutal: „Am deja un pian. Am şi propria mea fermă. Şi în plus de toate, nu am nevoie de un soţ.” Lucrurile se schimbă atunci când apare în ecuaţie burlacul numărul 3, arogantul sergent Frank Troy (Tom Sturridge).

Pagina 1 din 26

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame