Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 13:09

Trainwreck – O tipa... dezastru (2015)

Urmareste filmul  Comedy, Romance: Trainwreck – O tipa... dezastru (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Gordon Townsend (Colin Quinn) le spune celor doua fetiţe ale sale, Amy (Devin Fabry) şi Kim (Carly Oudin), că va divorţa de mama lor deoarece monogamia pur şi simplu nu este realistă. 23 de ani mai târziu, Amy (Amy Schumer) se îmbată cu regularitate, se droghează, petrece şi face sex cu oricine i se pare mai interesant, chiar dacă iese deseori la întâlniri cu un dependent de sala de sport pe nume Steven (John Cena).
Amy lucrează pentru o revistă de bărbaţi, iar şefa ei, Dianna (Tilda Swinton), îi cere să vină cu idei pentru articole noi. Unul dintre colegii de muncă vine cu o idee de articol despre un doctor de sport, Aaron Conners (Bill Hader). Amy crede că ideea este una ridicolă şi o ia în derâdere, spunând că sportul este tâmpit. Dianna nu este deloc de aceeaşi părere, ba chiar crede că Amy ar fi cea mai potrivită să scrie acest articol şi o forţează să-l facă deşi nu-şi doreşte deloc asta.
trainwreck 2015-mediarpl.jpg - 66.45 KB
Neavând de ales, Amy se duce să programeze un interviu cu Aaron la baza lui sportivă. Amy trece apoi printr-un atac de panică din cauza unui mesaj pe care-l primeşte de la sora ei, iar Aaron o învaţă cum să se calmeze şi să treacă mai uşor peste acest moment. El o invită apoi la masă şi discută neoficial, ajungând să se împrietenească. După câteva băuturi, cei doi se urcă într-un taxi şi se duc acasă la Aaron unde… trec prin rutina lui Amy, dar aceasta îşi încalcă regula de bază; să nu rămână niciodată la un bărbat peste noapte..

Evaluaţi acest film-serial
(1 Vot)

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Toate playerele nu mai accepta extensia ADBLOCK.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului.Noi mediarpl.ro nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.

Adblock disable.png - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Filmele sau episoadele sunt adaugate si fara subtitrare pentru ca sunt multi utilizatori care vor sa le vada chiar si fara subtitrare. Atunci cand site-urile care se ocupa cu subtitrarile vor adauga subtitrarea, ea va fi pusa cat mai curand posibil in episod.

UPdate film-serial: Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 13:11
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: « 6 Years – 6 Ani (2015)
Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame