Miercuri, 27 Ianuarie 2016 15:53

Anita B. (2014)

Urmareste filmul Drama, Filme 2014, Filme HD, Filme noi : Anita B. (2014), film online cu subtitrare în Română

 Franţa, începutul anilor ’70. Lucie, o fetiţă în vârstă de 10 ani dispărută în urmă cu câteva luni, este găsită rătăcind pe străzi. Corpul său maltratat nu indică faptul că ar fi fost abuzată sexual. Motivele răpirii sale sunt învăluite de mister. Traumatizată, refuzând să vorbească, Lucie este internată într-un spital. Aici se împrieteneşte cu Anna, o fată de vârsta ei. 15 ani mai târziu, Lucie încă nu a uitat trauma prin care a trecut. Lucie sună la uşa unei familii obisnite în aparenţă. Tatăl deschide uşa şi se trezeşte faţă în faţă cu Lucie, înarmată cu o armă de vânătoare, convinsă că şi-a găsit în sfârşit călăul.

Anita B. (2014), film online HD, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  Anita, o tânără de origine maghiară care a reuşit să scape cu viaţă din lagărul de la Auschwitz este dată, după încheierea războiului, în grijă singurei rude în viaţă, mătuşa sa Monika, sora tatălui său, în vârstă de 30 de ani. Monika nu o primeşte cu prea mult entuziasm pe nepoata sa şi îi cere să nu îi spună “mătuşă”. Monika locuieşte împreună cu soţul său Aron şi fiul său Roby într-un sat izolat din Cehia, nu departe de Praga. În casă cu ei mai sta şi Eli, fratele lui Aron. În tot acest timp, comuniştii se pregătesc să preia controlul. Odată ajunsă în casa mătuşii sale, Anita se simte tot o prizonieră, la fel ca la Auschwitz: nu părăseşte casa şi nu vede alte persoane în afară de cei din casă. Anita are o mulţime de vise însă, spre deosebire de ceilalţi, este determinată să nu întoarcă spatele trecutului.

Urmăreşte online filmul Anita B. (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Evaluaţi acest film-serial
(1 Vot)

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Toate playerele nu mai accepta extensia ADBLOCK.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului.Noi mediarpl.ro nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.

Adblock disable.png - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Filmele sau episoadele sunt adaugate si fara subtitrare pentru ca sunt multi utilizatori care vor sa le vada chiar si fara subtitrare. Atunci cand site-urile care se ocupa cu subtitrarile vor adauga subtitrarea, ea va fi pusa cat mai curand posibil in episod.

The Overnight (2015) on IMDb5.2/10

server 2 mediarpl.png - 11.64 KB

server 1 mediarpl.png - 12.31 KB

 

buttons2

trailer logo hd.png - 17.86 KB

raport-films mediarpl.png - 12.49 KB

Acest film - serial este OFFLINE?Click Aici pentru a repune filmul - serialul ONLINE!
Daca cauti un film - serial anume si nu il gasest Click Aici pentru a te ajuta cu filmul dorit.

Vizionat de: 585 ori
UPdate film-serial: Miercuri, 27 Ianuarie 2016 15:58
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: « I Smile Back (2015)
Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame