Filme Actiune

Filme Actiune (108)

Urmareste filmul Actiune, Filme noii, Filme 2015 : THE CONDEMNED 2 (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  După ce în prima parte a lui Condemned l-am avut în rol central pe „Şarpele cu clopoţei”, acum avem „Vipera” Randy Orton îl rolul vânătorului de recompense Will Tanner care devine ţinta umană a unui joc mortal în care regula principală este aceea de-a ucide pentru a nu fi ucis. Toate acestea după ce eşuează în a-l captura pe liderul unui cerc de jocuri de noroc. Pe măsură ce oamenii pariază pe cine va reuşi să supravieţuiască acestui joc transmis în direct, Will şi tatăl lui alcătuiesc o echipă care să se ducă după cel care a pus la cale jocul şi să-i arate ce înseamnă să fii o ţintă umană.

the-condemned-2 2015 mediarpl.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Urmareste filmul Actiune, Thriller , Filme 2015, Filme noi: Wild City (2015) , film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  Wild City prezintă un erou accidental, T-Man (Louis Koo), care se lamentează deseori cu privire la răutatea banilor. T-Man este un fost poliţist care acum şi-a deschis un club şi face greşeala de-a ajuta o femeie beată care se dovedeşte că are la ea o servietă mare plină cu banii altcuiva. T-Man şi fratele lui vitreg taximetirst, Chung, încearcă să o protejeze pe femeie de gangsterii triadelor ce vor să o omoare. Cei doi îşi asumă nişte riscuri mult mai mari decât ar face orice alţi buni samariteni. Mai mult decât atât, pe urmele sale se mai află şi fostul ei iubit, un avocat fără scrupule.

Wild-City 2015 mediarpl p.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Urmareste filmul Actiune, Drama, Filme Online, Sport : Southpaw – Lovitură de stânga (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Billy Hope (Jake Gyllenhaal) este un boxer ce locuieşte în New York alături de soţia lui Maureen (Rachel McAdams) şi fiica lor Leila (Oona Laurence). În timpul unui meci în care îşi apără titlul mondial la box, Billy suferă o rană serioasă la ochi şi este convins de Maureen să se retragă din activitate în timp ce se află încă în plină glorie. La un eveniment caritabil pentru o organizaţie apropiată şi dragă lui, Billy este tachinat de un boxer în plină ascensiune, Miguel „Magic” Escobar.
Între ei se porneşte o altercaţie din care cel mai rău iese Maureen care e împuşcată mortal de către fratele lui Miguel, Hector, care fuge de la locul faptei. Din acel moment, viaţa lui Billy este distrusă şi pică într-o depresie cruntă pe care încearcă să şi-o aline cu droguri şi alcool în timp ce încearcă obsesiv să dea de urmele lui Hector. El primeşte în cele din urmă un pont cu privire la activităţile acestuia, dar nu o găseşte decât pe soţia dependentă de droguri a acestuia, Maria (Rita Ora), şi pleacă după ce află că are un copil.
Southpaw 2015 mediarpl.ro.jpg - 742.43 KB
După ce atacă un arbitru de frustrare că a fost învins într-un meci, Billy este suspendat şi lăsat cu o grămadă de datorii, ceea ce face ca bunurile sale să fie luate de bancă, inclusiv casa. El continuă să se afunde în greutăţi şi aproape că moare după ce face accident cu maşina pe care o conducea sub influenţa alcoolului lucru care duce la pierderea costodiei fetiţei sale. În urma acestui incident Billy se hotărăşte să îşi revină, dar asistentul social ce are acum grijă de fetiţa lui nu vrea să audă despre aşa ceva..

Pagina 1 din 27

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame