Vineri, 06 Noiembrie 2015 14:53

Brothers (2015)

Urmareste filmul Action, Drama, Sport , Filme 2015, Filme indiene : Brothers (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  În Mumbai, India, problema luptelor de stradă este scoasă în atenţia publică. Un promotor pe nume Peter Braganza îşi exprimă dorinţa de-a face această disciplină sportivă una legală şi înfiinţează un campionat denumit Right 2 Fight (R2F). Între timp, în închisoare, Garson Fernandes, un alcoolic în recuperare, este eliberat după ce şi-a ispăşit pedeapsa şi băiatul lui adoptiv, Monty, vine să-l preia de acolo. Monty se supără un pic atunci când este întrebat de David, fratele lui mai mare.
David este un profesor de fizică şi are o fetiţă ce suferă de-o boală de rinichi, aşa că încearcă să strângă bani pentru tratamente prin participarea la luptele de stradă. Asta nu e deloc pe placul soţiei sale deoarece îşi face griji pentru sănătatea lui. Mai târziu, Garson încearcă să îl întâlnească pe David, dar acesta îl alungă furios şi pe el şi pe Monty din casa lui. Monty este fiul ilegitim al lui Garson, dar cu toate acestea el a fost iubit de soţia lui şi chiar şi de David.
Brothers-Full-Movie-2015 mediarpl.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES
David era un frate foarte protector şi avea o relaţie strânsă cu Monty, însă din cauza unei acţiuni necugetate a tatălui lor şi o idee falsă cum că Monty ar fi mărul discordiei celor doi părinţi, între David, Garson şi Monty s-a creat o ruptură. În prezent, David îşi pierde locul de profesor deoarece directorul şcolii nu este de acord cu faptul că el participă la lupte de stradă. Monty, care-şi doreşte să devină luptător, se înscrie în R2F acolo unde va da şi de fratele lui.

 

Evaluaţi acest film-serial
(1 Vot)

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Toate playerele nu mai accepta extensia ADBLOCK.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului.Noi mediarpl.ro nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.

Adblock disable.png - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Filmele sau episoadele sunt adaugate si fara subtitrare pentru ca sunt multi utilizatori care vor sa le vada chiar si fara subtitrare. Atunci cand site-urile care se ocupa cu subtitrarile vor adauga subtitrarea, ea va fi pusa cat mai curand posibil in episod.

UPdate film-serial: Vineri, 06 Noiembrie 2015 14:56
Mai multe din această categorie: « Bajrangi Bhaijaan (2015)
Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame