Filme Mister

Filme Mister (11)

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 10:11

The Guest - Oaspetele (2014)

Urmareste filmul  Action, Mystery, Thriller : The Guest - Oaspetele (2014), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Încă având probleme să accepte faptul că fiul lor cel mare, Caleb, şi-a pierdut viaţa în Războiul din Afghanistan, familia Peterson – domnul şi doamna Peterson, împreună cu copiii lor Luke şi Anna (Maika Monroe) – sunt vizitaţi în mod neaşteptat de către David Collins (Dan Stevens), un fost soldat care susţine că a fost prieten cu Caleb şi este acolo pentru a-şi îndeplini promisiunea făcută acestuia de-a avea grijă de familie. David este politicos, cald şi prietenos cu familia, iar doamna Peterson îi spune că poate să rămână cu ei atât timp cât doreşte.
În timp ce locuieşte cu ei, David află despre problemele pe care le are domnul Peterson la muncă şi observă faptul ca Luke se întoarce acasă având ochiul vânăt. Cu ajutorul lui Luke, el îi urmăreşte pe studenţii care l-au atacat până la un bar şi apoi îi umileşte. David merge apoi la o petrecere cu reticenta Anna, unde o salvează pe prietena ei, Kristen, de fostul iubit abuziv. David îl învaţă apoi pe Luke cum să se apere singur şi îi oferă un cuţit drept cadou.
the guest 2014 mediarpl p.jpg - 1.06 MB
Atunci când merge să cumpere arme de la un individ pe care l-a cunoscut la petrecerea unde s-a dus împreună cu Anna, David îi omoară pe vânzătorii de arme şi pleacă de acolo cu armele şi două grenade. Devenind tot mai suspicioasă, Anna sună la baza militară pentru a întreba de David şi descoperă unele detalii foarte interesante legate de trecutul acestuia şi motivul real pentru care se află în oraş. De asemenea, o echipă condusă de Maiorul Carver porneşte şi ea pe urmele lui David..

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 09:10

The Maze Runner (2014)

Urmareste filmul    Action, Sci-Fi, Thriller, Filme pe mediarpl.ro :  The Maze Runner (2014). Film online  cu subtitrare în Română.

he Maze Runner este un film american de acţiune, thriller, SF ce este regizat de Wes Ball şi care are la bază romanul cu acelaşi titlu scris de James Dashner. Cu un scenariu scris de Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers and T.S. Nowlin, filmul îi are în rolurile centrale pe Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster şi Will Poulter. Aceasta este doar prima parte dintr-o serie de filme ce va fi produsă bazându-se pe cărţile scrise de Dashner.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ SAU INSUFICIENTA-SCURTA!   

          The Maze Runner este un film american de acţiune, thriller, SF ce este regizat de Wes Ball şi care are la bază romanul cu acelaşi titlu scris de James Dashner. Cu un scenariu scris de Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers and T.S. Nowlin, filmul îi are în rolurile centrale pe Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster şi Will Poulter. Aceasta este doar prima parte dintr-o serie de filme ce va fi produsă bazându-se pe cărţile scrise de Dashner.
Thomas (Dylan O’Brien) se trezeşte într-un lift ruginit ce este denumit drept „cutia”. Când ajunge în vârf, el este întâmpinat de un grup de băieţi într-o locaţie plină de verdeaţă şi înconjurată de ziduri uriaşe denumită „The Glade”. Thomas nu este capabil să-şi amintească nimic despre el, însă Alby (Aml Ameen), liderul din Glade, îi spune acest lucru li s-a întâmplat tuturor şi că îşi va aminti curând numele său. Alby îi prezintă lui Thomas împrejurimile şi cum este condus acest aşezământ de către „Gladers”, aşa cum se autointitulează ei. Thomas se întreabă ce este dincolo de deschizătura din perete, însă este avertizat să nu treacă dincolo pentru că este un imens labirint şi nimeni care s-a aventurat acolo nu s-a mai întors vreodată.
Thomas îl cunoaşte apoi pe Chuck (Blake Cooper) şi se împrieneşte cu el. În acea noapte se dă o petrecere pentru a-i ura bun venit lui Thomas. În fiecare lună „Cutia” respectivă aduce câte un membru nou şi nişte provizii care să-i ajute să subziste. Newt, grădinarul, explică faptul că cei mai buni dintre ei devin Runners, singurii care au voie să se aventureze în labirint. Atunci când Thomas adună provizii din pădure, el este atacat cu brutalitate de către Ben, un Runner, deoarece a fost infectat de o creatură mortală..

Urmăreşte online filmul Phantasm: The Maze Runner (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Luni, 07 Septembrie 2015 17:37

Paper Towns – Orase de Hartie(2015)

Urmareste filmul   Drama, Mystery, Romance Paper Towns – Oraşe de Hârtie(2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În Orlando, Florida, Quentin „Q” Jacobsen (Nat Wolff) locuieşte lângă prietena lui din copilărie, Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne). Quentin a fost fascinat de Margo încă de când s-au cunoscut pentru prima oară. Pe când erau doar nişte copii, cei doi au descoperit cadavrul unei persoane care s-a sinucis. În prezent, deşi nu mai sunt aşa apropiaţi, Quentin încă are sentimente faţă de Margo. Într-o noapte, Margo apare la fereastra dormitorului lui Quentin şi îl convinge să o ajute să se răzbune pe prietenii de liceu şi pe iubitul despre care simte că a trădat-o.Paper Towns  Orae de Hrtie2015 mediarpl.jpg - 10.94 KB
Cei doi cumpără nişte lucruri necesare punerii în practică a răzbunării şi merg acasă la fostul iubit al lui Margo, Jase, care a înşelat-o cu cea mai bună prietenă a ei, Becca. După ce le face acestora nişte rele pentru a o ţine minte toată viaţa, Margo şi Quentin merg apoi la Lacey (Halston Sage), una dintre cele mai bune prietene ale ei. Margo crede că Lacey ştia despre aventura lui Jase şi e supărată că nu i-a spus.
După ce termină cu răzbunările şi se întorc acasă, Margo îl îmbrăţişează şi îi spune că lucrurile ar fi fost mai diferite dacă petreceau mai mult timp împreună. A doua zi, însă, Margo nu mai apare la şcoală… nici alte câteva zile. Quentin realizează că a dispărut în timp ce părinţii ei cred că a fugit de acasă. Ea a mai făcut acest lucru de câteva ori, însă s-a întors acasă de una singură după o vreme. Quentin vrea să ştie ce s-a întâmplat cu ea şi porneşte o misiune de căutare...

 

Pagina 1 din 3

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame