Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 10:11

The Guest - Oaspetele (2014)

Urmareste filmul  Action, Mystery, Thriller : The Guest - Oaspetele (2014), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Încă având probleme să accepte faptul că fiul lor cel mare, Caleb, şi-a pierdut viaţa în Războiul din Afghanistan, familia Peterson – domnul şi doamna Peterson, împreună cu copiii lor Luke şi Anna (Maika Monroe) – sunt vizitaţi în mod neaşteptat de către David Collins (Dan Stevens), un fost soldat care susţine că a fost prieten cu Caleb şi este acolo pentru a-şi îndeplini promisiunea făcută acestuia de-a avea grijă de familie. David este politicos, cald şi prietenos cu familia, iar doamna Peterson îi spune că poate să rămână cu ei atât timp cât doreşte.
În timp ce locuieşte cu ei, David află despre problemele pe care le are domnul Peterson la muncă şi observă faptul ca Luke se întoarce acasă având ochiul vânăt. Cu ajutorul lui Luke, el îi urmăreşte pe studenţii care l-au atacat până la un bar şi apoi îi umileşte. David merge apoi la o petrecere cu reticenta Anna, unde o salvează pe prietena ei, Kristen, de fostul iubit abuziv. David îl învaţă apoi pe Luke cum să se apere singur şi îi oferă un cuţit drept cadou.
the guest 2014 mediarpl p.jpg - 1.06 MB
Atunci când merge să cumpere arme de la un individ pe care l-a cunoscut la petrecerea unde s-a dus împreună cu Anna, David îi omoară pe vânzătorii de arme şi pleacă de acolo cu armele şi două grenade. Devenind tot mai suspicioasă, Anna sună la baza militară pentru a întreba de David şi descoperă unele detalii foarte interesante legate de trecutul acestuia şi motivul real pentru care se află în oraş. De asemenea, o echipă condusă de Maiorul Carver porneşte şi ea pe urmele lui David..

Evaluaţi acest film-serial
(1 Vot)

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Toate playerele nu mai accepta extensia ADBLOCK.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului.Noi mediarpl.ro nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.

Adblock disable.png - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Filmele sau episoadele sunt adaugate si fara subtitrare pentru ca sunt multi utilizatori care vor sa le vada chiar si fara subtitrare. Atunci cand site-urile care se ocupa cu subtitrarile vor adauga subtitrarea, ea va fi pusa cat mai curand posibil in episod.

UPdate film-serial: Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 10:18
Mai multe din această categorie: « The Maze Runner (2014)
Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame