Luni, 07 Septembrie 2015 18:33

Straight Outta Compton (2015)

Urmareste filmul   Biography, Drama, Music  Straight Outta Compton (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Ne aflăm în anul 1986, în Compton, California, unde un grup de prieteni format din Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube, DJ Yella şi MC Ren formează trupa N.W.A sub tutela casei de discuri a lui Eazy-E, Ruthless Records. După succesul primului lor single, „Boyz-n-the-Hood”, managerul Jerry Heller vede potenţialul pe care-l are acest grup şi negociază cu ei pentru a-i reprezenta, ceea e Eazy-E acceptă. La sfârşitul unui spectacol, ei sunt abordaţi de Priority Records care le oferă resursele necesare realizării primului lor album, „Straight Outta Compton”.
În acest moment, doar Eazy-E a primit un contract din partea lui Heller în timp ce restul încă se află în aşteptare. După lansarea albumului ce devine imediat un mega hit, N.W.A. pleacă într-un turneu naţional prin America. De-a lungul turneului, ei sunt ţintele mai multor proteste. La un spectacol susţinut în Detroit, o revoltă violentă se porneşte atunci când formaţia cântă „Fuck tha Police” în ciuda solicitărilor din partea poliţiei de-a nu face asta.
La scurtă vreme după aceea, Ice Cube devine suspicios cu privire la manageriatul lui Heller şi relaţia acestuia cu Eazy-E. El îi ia la întrebări şi i se răspunde că şi contractele lor urmează a fi finalizate. În cele din urmă, când vine vremea ca Ice Cube să semneze acest contract, el refuză să facă asta după ce descoperă unele discrepanţe şi nişte clauze pe care le consideră incorecte, astfel că se enervează şi hotărăşte să părăsească grupul pentru a-şi începe o carieră solo.

Straight-Outta-Compton 2015 mediarpl.jpg - 161.20 KB

Evaluaţi acest film-serial
(1 Vot)

Ne cerem scuze pentru publicitatea nedorita de catre furnizori de filme online internationale.Toate playerele nu mai accepta extensia ADBLOCK.Nu ne asumam raspunderea pentru unele reclame tip spam la pornirea filmului.Noi mediarpl.ro nu avem publicitate tip spam.Va multumim pentru intelegere.

Adblock disable.png - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Filmele sau episoadele sunt adaugate si fara subtitrare pentru ca sunt multi utilizatori care vor sa le vada chiar si fara subtitrare. Atunci cand site-urile care se ocupa cu subtitrarile vor adauga subtitrarea, ea va fi pusa cat mai curand posibil in episod.

UPdate film-serial: Luni, 07 Septembrie 2015 18:37
Mai multe din această categorie: « Ten Thousand Saints (2015)
Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame