Filme Razboi 

Filme Razboi  (47)

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 15:32

War Pigs (2015)

Urmareste filmul  Action, War: War Pigs (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Filmul de actiune razboi War Pigs se bazeaza pe o unitate rag-tag de inadaptati cunoscut sub numele de War Pigs trebuie să meargă în spatele liniilor inamice pentru a extermina naziști prin orice mijloace necesare. Căzut în dizgrație război mondial Capitanul Jack Wosick i se dă posibilitatea de răscumpărare, atunci când i se cere să conducă o unitate rag-tag de inadaptati cunoscut sub numele de War Pigs pentru a recupera o arma de razboi. Jack accepta misiunea de a gasi si captura super arma nazistilor. Cu ajutorul lui Hans Picault, un antinazist convins de origine germana, inrolat in Legiunea Franceza Straina, si a veteranului de razboi AJ Redding, un colonel ranit in Primul Razboi Mondial, Jack trebuie sa instruiasca, sa comande si sa castige respectul unui grup de soldati rebeli, cunoscuti drep Porci de Razboi, pentru ca impreuna sa finalizeze cu succes misiunea de recunoastere.

War Pigs 2015 mediarpl p.jpg - 50.54 KB

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 12:45

Little Boy–Baietelul (2015)

Urmareste filmul  Comedy, Drama, War: Little Boy – Baietelul (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Povestea filmului este centrată asupra unui băieţel în vârstă de doar şapte ani pe numele său Pepper Flynt Busbee (Jakob Salvati). Micuţul este devastat atunci când primeşte vestea că tatăl lui este nevoit să intre în armată odată cu începerea celui de-al Doilea Război Mondial. Titlul filmului are un dublu înţeles: Little Boy este numele de cod folosit pentru bomba atomică aruncată asupra oraşului Hiroshima, dar şi porecla pe care o are Pepper din cauza staturii sale.
Pepper are o relaţie extraordinar de apropiată cu tatăl lui care, la rândul său, îl iubeşte enorm şi îi este cel mai bun prieten. Această relaţie a început încă de la naşterea lui, atunci când tatăl său îl ia în braţe si menţionează cât de micuţ este. Atunci când Pepper este examinat de un doctor, acesta e întrebat dacă bebeluşul este un pitic. Cu toate acestea, doctorul le spune că termenul este unul jignitor şi le sugerează sa folosească apelativul de „micuţ”.
little boy 2015 mediarpl.jpg - 98.48 KB
Odată cu izbucnirea războiului, fratele mai mare al lui Pepper nu este acceptat în armată fiind declarat inapt pentru satisfacerea stagiului militar din cauza picioarelor sale, iar tatăl lor merge în locul său la război. La scurtă vreme după ce tatăl lui pleacă la război, Pepper aude un verset din Biblie care-l inspiră atât de mult încât devine hotărât să aibă suficient de multă credinţă încât să îşi aducă tatăl înapoi acasă. De asemenea, atunci când prietenul şi mentorul său, preotul Oliver, îi spune că degeaba ai credinţă dacă sufletul ţi-e plin cu ură, el încearcă să facă totul pentru a fi mai bun..

Marți, 07 Iulie 2015 17:55

Battle for Sevastopol (2015)

Urmareste filmul DRAMA, ISTORIC, RAZBOI : Battle for Sevastopol (2015) , online subtitrat, cu subtitrare in limba romana.

Venirea razboiului devine un adevarat zbucium pentru o tanara studenta, Lyudmila Pavlichenko, aceasta fiind fortata sa se inroleze in armata in 1941. Tanara se dovedeste a avea talente deosebite, devenind cea mai buna femeie care manuieste o arma atat de puternica. Evident, ea intalneste in cele din urma un domn sarmant si se indragosteste, fara sa fie constienta ca aceasta intamplare o va duce pe un drum prapastios. Lyudmila este scoasa de pe campul de lupta si trimisa intr-o vizita publica in Statele Unite. Acolo, Eleanor Roosvelt o va duce pe tanara la Casa Alba, devenind prietene foarte bune. Speranta pe care toti o au este ca vorbele Lyudmilei sa schimbe cursul razboiului. Va fi acest lucru posibil?.Bazat pe intamplari reale, filmul ne spune povestea Ludmilei Pavlicenco, o legendara lunetista. Decide sa se inroleze in armata inca de tanara. In timpul razboiului soldatii au intrat in lupta avand numele sau pe buze. In tot acest timp, dusmanii puneau la cale eliminarea ei. Ludmila a vazut pe campul de lupta o multime de orori, moarte si suferinta. Insa, dragostea este cea care a suspus-o la cel mai mare test al vietii: aceasta risca sa ii fie luata din cauza razboiului. Misiunea tinerei este dubla: trebuie sa lupte pentru iubirea sa si pentru patria sa.

bitva_za_sevastopol_movie-mediarpl.jpg - 361.33 KB

Pagina 1 din 12

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Aboneaza-te la noutati

Aboneaza-te la newsletter si vei primi cele mai noi filme-seriale direct pe email.

 

Ultimele comentarii

Fara reclame