Seriale 2015

Seriale 2015 (68)

Alege o categorie di lista de filme-seriale online...

Banished (2015)

Banished (2015) (0)

În centrul său , alungat este o poveste de supraviețuire . Deși este situat în realitatea istorică puternic de la fondarea coloniei penale în Australia în 1788 , după sosirea primei flotei , nu este povestea de Australia și cum a ajuns să fie . Mai degrabă , aceasta este o poveste de dragoste , credință , dreptate și moralitate jucat pe o scară epică într-o comunitate în care limitează miza este literalmente de viață și de moarte .

Mai departe....
Lucifer

Lucifer (10)

Satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Mai departe....
Ballers

Ballers (0)

Jucatorii - Un serial de comedie de jumătate de oră, Ballers se petrece în lumea fotbalului american, îndrăgit peste ocean. Dwayne „The Rock” Johnson este personajul principal, fiind un fost jucător, iar universul său este lumea foştilor şi actualilor jucători de fotbal american.

Mai departe....
Powers

Powers (20)

     Combinand genul fantastic cu supereroi, crime si proceduri politiste, Powers este situat intr-o lume plina de oameni cu abilitati supraomenesti si unde toate aceste puteri sunt doar un alt catalizator pentru haos si crima. Detectivul Christian Walker este responsabil pentru protejarea oamenilor ca noi si investigarea cazurilor care implica barbati si femei dumnezeiesti, cum ar fi cei "Powers", care plutesc pe cer pe fulgere si foc, si care se ciocnesc deasupra oraselor in lupte epice.
  

Mai departe....
Supergirl

Supergirl (8)

 Supergirl a lansat în mai trendul „Episoadelor Leaked”. Chiar dacă, din motive necunoscute, primul episod al serialului a fost „scăpat” pe site-urile de torrente cu 6 luni înainte de premiera oficială, restul sezonului va fi difuzat în decursul următoarelor luni.
 Cu prima apariție în benzi desenate în anul 1959, Kara Zor-El, care luptă cu forțele răului sub numele de Supergirl, este protagonista serialului produs de CBS, fapt căruia se datorează imposibilitatea de a vedea cross-over-uri între această eroină și „colegii” ei din DC Comics ce apar în serialele CW (Arrow, The Flash, Constantine).
 Povestea serialului este una banală. La o simplă vizionare, fără să mă străduiesc prea mult, am văzut mai multe clișee decât personaje introduse. Dar cine sunt eu să judec? De la fata ciudată care vrea să se integreze, la sora/cea mai bună prietenă care ascunde un secret ce va duce la o inevitabilă ceartă, de la prietenul care are un crush pe ea (iar Kara nici nu bănuiește, chiar dacă a invitat-o de 10....0000 ori la cină), la șefa autoritară, bogată, sexy, fotomodel, manager de companie mass-media, care pocește numele angajaților. Am ratat ceva? Aaaa, după mulți ani în care a stat ascunsă, când sora este în pericol de moarte, Kara/Supergirl își folosește puterile în văzul lumii și îi place atât de mult că își coase un costum și devine super-eroină.
 La vârsta de 13 ani, când planeta lor este distrusă, trimisă să aibă grijă de vărul ei, care în viitor va deveni Superman, Kara este prinsă într-o regiune din spațiu unde trecerea timpului nu este sesizată. După 24 ani, tânăra ajunge pe pământ, dar verișorul ei bebeluș este acum și adult și celebru și super-erou. Ajunsă în grija soților Denvers, Kara are o copilărie liniștită, ca orice pământean. La vârsta maturității se angajează ca secretara/sclava celei mai puternice femei din National City, managerul unei companii mass-media. Frustrată de atitudinea șefei, protagonista consideră că nu a călătorit 24.000 de ani lumină să fie secretară, iar aici începe povestea.
 La clișeele tipice, se mai adaugă și interpretarea puerilă a Melissei Benoist (Kara – cunoscută pentru rolul din serialul musical Glee). Încă din primele minute, am un deja-vu. Poveste tipică cu super eroi. Înterpretare proastă. Poveste relativ plictisitoare. Speranțe spulberate. Tot la ce mă pot gândi este The Flash. La fel am pățit și cu celălalt serial, ce are în centrul acțiunii un super-erou DC. Dar toamna trecută am tras cu dinții și am urmărit săptămânal câte un episod, iar în final, nu zic nu, actorii s-au perfecționat, s-au pliat pe rolurile lor, voi face asta și toamna aceasta, cu speranța că odată cu trecerea episoadelor, Supergirl va deveni mai convingător, mă va face să cred că nu îmi irosesc timpul.

Mai departe....
The Last Kingdom

The Last Kingdom (1)

Urmareste serialul Seriale online, Action, History, Romance:  Ratings: 8,6/10:The Last Kingdom - Ultimul Regat , sezonul 1, serial online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Un spectacol de fapte eroice și bătălii epice cu o adâncime tematică care cuprinde politică, religie, război, curaj, dragoste, loialitate și căutarea universală pentru identitate. Combinând figuri istorice reale si evenimente cu personaje fictive, serialul este povestea despre cum un popor a combinat puterea în una dintre cele mai reprezentative regii ale istoriei, în scopul de a-și revendica teritoriile și pentru a construi un loc unde să-l numescă acasă…
The-Last-Kingdom 2015 mediarpl.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

 

Mai departe....
Agent X

Agent X (5)

În vremuri de criză extremă, când legile tradiționale și guvernul nu sunt în măsură să ajute populația, există o mână ascunsă care luptă pentru a proteja țara și populația acesteia de tot felul de amenințări, prin toate mijloacele necesare. Departe de privirile oamenilor, chiar și de cea a președintelui, există un agent secret pregătit pentru orice și loial vice președintelui.

Mai departe....
Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead (1)

Intriga serialului se declanşează la 30 de ani de la primul contact cu demonii din Cartea Morţilor, când Ash, care a lăsat în urmă în tot acest timp orice urmă de responsabilitate şi maturitate, constată că teroarea declanşată în cabana izolată din Tennesse revine şi pune acum în pericol întreaga omenire. Lawless este Ruby, o figură misterioasă, care nu numai că nu îşi dă seama ce anume stă la originea îngrozitoarei molime la care este condamnată populaţia Terrei, dar îl şi învinovăţeşte pe Ash de declanşarea acesteia.

Mai departe....
Scorpion

Scorpion (19)

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

Mai departe....
The Magicians

The Magicians (3)

The Magicians este unul din cele mai noi filme seriale SF aparute in anul 2015 realizat de catre SyFy in care ne este adusa in fata ochilor o alta lume decat cea pe care o stil . The Magicians , filme seriale , sf , syfy , The Magicians 2015 online , filme seriale bune , filme 2015 , filme online , The Magicians 2015 online subtitrat romana , bluray , drama , fanmtezie , horor , Stella Maeve, Esmé Bianco, Jason Ralph, Jade Tailor, Tony Beard , Filmul de actiune The Magicians 2015 incepe prin a ne prezenta lumea in care traiesc o serie de magicieni care deja au trecut barierele lumii si pot face lucruri pe care nici nu le poti concepe dar care pentru ei sunt lucruri obisnuite pe care le fac zilnic . The Magicians 2015 il aduce in prim plan pe un tanar care din cauza faptului ca este nascut sa fie magician ajunge la un sanatoriu unde s-a internat singur deoarece simtea ca nu este util si nu poate oferi o explicatie pentru asa ceva . Cu timpul insa dupa ce trece de o varsta si trebuie sa isi de-a doctoratul acesta ajunge insotit de o prietena sa vada lucrurile intr-un alt mod decat era obisnuit . Ceea ce a citit mereu in cartile despre magicieni acum devine realitate si foarte curand acesta este cooptat la un colegiu unde sunt numai magicieni unde isi incepe viata din nou , o viata care de aceasta data are sens . Primul episod din The Magicians este un fel de prefata la ceea ce s-a va intampla pe parcurs si cu siguranta va fi unul din noile filme seriale bune care se merita vizionat , unul in care fantezia este la ea acasa si fiecare poate fi oricine . Vezi acum The Magicians 2015 online subtitrat romana bluray , primul episod care mi-a placut si pe care il recomand cu mare placere .

Mai departe....
Joi, 12 Ianuarie 2017 13:19

Scorpion S03E12 – Ice Ca-Cabes

Urmareste filmul serial Seriale online, Seriale Actiune, Seriale Drama, Episoade 2016-2017: Scorpion (2014 - ), film serial online cu subtitrare în Română

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ SAU INSUFICIENTA-SCURTA! 

    Povestea are în centru un geniu excentric și lupta sa împotriva amenințărilor lumiii moderne. Proiectul este inspirat din viața lui Walter O’Brien (nume de hacker “Scorpion”), CEO-ul companiei Scorpion Computer Services. Acesta are un IQ extrem de rar (1 din 1,5 miliarde de pământeni au IQ-ul său) și a luat sub aripa sa o mulțime de alți specialiști pe care i-a antrenat pentru a lucra împreună, salvând vieți şi/sau ocupându-se de o mare varietate de probleme, de la securitatea cazinourilor la echipamente militare de război.

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

Joi, 12 Ianuarie 2017 13:17

Scorpion S03E11 – Wreck the Halls

Urmareste filmul serial Seriale online, Seriale Actiune, Seriale Drama, Episoade 2016-2017: Scorpion (2014 - ), film serial online cu subtitrare în Română

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ SAU INSUFICIENTA-SCURTA! 

    Povestea are în centru un geniu excentric și lupta sa împotriva amenințărilor lumiii moderne. Proiectul este inspirat din viața lui Walter O’Brien (nume de hacker “Scorpion”), CEO-ul companiei Scorpion Computer Services. Acesta are un IQ extrem de rar (1 din 1,5 miliarde de pământeni au IQ-ul său) și a luat sub aripa sa o mulțime de alți specialiști pe care i-a antrenat pentru a lucra împreună, salvând vieți şi/sau ocupându-se de o mare varietate de probleme, de la securitatea cazinourilor la echipamente militare de război.

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

Joi, 12 Ianuarie 2017 13:16

Scorpion S03E10 – This is the Pits

Urmareste filmul serial Seriale online, Seriale Actiune, Seriale Drama, Episoade 2016-2017: Scorpion (2014 - ), film serial online cu subtitrare în Română

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ SAU INSUFICIENTA-SCURTA! 

    Povestea are în centru un geniu excentric și lupta sa împotriva amenințărilor lumiii moderne. Proiectul este inspirat din viața lui Walter O’Brien (nume de hacker “Scorpion”), CEO-ul companiei Scorpion Computer Services. Acesta are un IQ extrem de rar (1 din 1,5 miliarde de pământeni au IQ-ul său) și a luat sub aripa sa o mulțime de alți specialiști pe care i-a antrenat pentru a lucra împreună, salvând vieți şi/sau ocupându-se de o mare varietate de probleme, de la securitatea cazinourilor la echipamente militare de război.

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

Joi, 12 Ianuarie 2017 13:14

Scorpion S03E09 – Mother Load

Urmareste filmul serial Seriale online, Seriale Actiune, Seriale Drama, Episoade 2016-2017: Scorpion (2014 - ), film serial online cu subtitrare în Română

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ SAU INSUFICIENTA-SCURTA! 

    Povestea are în centru un geniu excentric și lupta sa împotriva amenințărilor lumiii moderne. Proiectul este inspirat din viața lui Walter O’Brien (nume de hacker “Scorpion”), CEO-ul companiei Scorpion Computer Services. Acesta are un IQ extrem de rar (1 din 1,5 miliarde de pământeni au IQ-ul său) și a luat sub aripa sa o mulțime de alți specialiști pe care i-a antrenat pentru a lucra împreună, salvând vieți şi/sau ocupându-se de o mare varietate de probleme, de la securitatea cazinourilor la echipamente militare de război.

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

Urmareste filmul serial Seriale online, Seriale Actiune, Seriale Drama, Episoade 2016-2017: Scorpion (2014 - ), film serial online cu subtitrare în Română

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ SAU INSUFICIENTA-SCURTA! 

    Povestea are în centru un geniu excentric și lupta sa împotriva amenințărilor lumiii moderne. Proiectul este inspirat din viața lui Walter O’Brien (nume de hacker “Scorpion”), CEO-ul companiei Scorpion Computer Services. Acesta are un IQ extrem de rar (1 din 1,5 miliarde de pământeni au IQ-ul său) și a luat sub aripa sa o mulțime de alți specialiști pe care i-a antrenat pentru a lucra împreună, salvând vieți şi/sau ocupându-se de o mare varietate de probleme, de la securitatea cazinourilor la echipamente militare de război.

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

Urmareste filmul serial Seriale online, Seriale Actiune, Seriale Drama, Episoade 2016-2017: Scorpion (2014 - ), film serial online cu subtitrare în Română

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ SAU INSUFICIENTA-SCURTA! 

    Povestea are în centru un geniu excentric și lupta sa împotriva amenințărilor lumiii moderne. Proiectul este inspirat din viața lui Walter O’Brien (nume de hacker “Scorpion”), CEO-ul companiei Scorpion Computer Services. Acesta are un IQ extrem de rar (1 din 1,5 miliarde de pământeni au IQ-ul său) și a luat sub aripa sa o mulțime de alți specialiști pe care i-a antrenat pentru a lucra împreună, salvând vieți şi/sau ocupându-se de o mare varietate de probleme, de la securitatea cazinourilor la echipamente militare de război.

Bazat pe o poveste reală, Scorpion este o dramă despre Walter O'Brian, un geniu excentric, şi echipa lui de neadaptaţi care reprezintă unltima linie de apărare împotriva ameninţărilor complexe ale epocii moderne. Echipa Scorpion, noul rezervor de inteligenţă al Homeland Security, este compusă din Toby Curtis, expert în comportamentul uman, ce poate citi pe oricine, Happy Quinn, mecanic excepţional şi Sylvester Dodd, guru al statisticii.

Pagina 1 din 9

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame