?w=780
Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

A Dog’s Purpose (2017)

A Dog’s Purpose (2017)

27 Jan 2017

100 min Filme 2017Filme ComedieFilme DramaFilme HD ROFilme noiFilme Online

5.2
IMDB: 5.2/10 13,317 votes

, , ,

167

Raportează eroarea

A Dog’s Purpose (2017)
Voteaza acest Film-Serial.

A Dog’s Purpose – Câinele, adevăratul meu prieten (2017), film online HD subtitrat în Română.

Filmul spune povestea unui câine care are parte de mai multe vieţi pe parcursul cărora ajunge în compania unor oameni care trec prin perioade nu tocmai bune şi îi ajută să se regăsească. El trăieşte şi moare în compania unor persoane diferite, iar apoi se reîncarnează în rase de câini diferite şi ajunge în companii şi situaţii noi. Undeva la începutul anilor 60, un căţel pe nume Toby este observat într-o camionetă fiind încuiat şi lăsat în soare într-o zi toridă, el fiind salvat de către un băiat pe nume Ethan şi de mama lui.

Toby este luat acasă de Ethan şi numit Bailey. Pe măsură ce anii trec, Ethan ajunge un jucător de fotbal bun şi se îndrăgosteşte de o colegă de clasă pe nume Hannah. Lucrurile iau o turnură neplăcută atunci când tatăl alcoolic al lui Ethan o loveşte pe mama lui şi Ethan îi cere să plece şi să nu se mai întoarcă. Mai târziu, unul dintre colegii lui Ethan aruncă o artifică în casa lui pentru a face o poantă nevinovată, însă porneşte accidental un incendiu catastrofal care ar fi putut deveni fatal pentru Ethan şi mama lui dacă Bailey nu ar fi reacţionat rapid şi i-ar fi trezit.

Din păcate, însă, Ethan cade de la etajul doi şi îşi fracturează piciorul, punând astfel capăt prematur carierei sale de fotbalist. Compătimindu-se şi foarte furios, Ethan pune capăt şi relaţiei cu Hannah înainte de-a pleca la facultate. Ajuns la capătul zilelor, Bailey îşi ia adio de la Ethan şi este eutanasiat de medicul veterinar, însă el se reîncarnează într-o altă rasă după aceea.

Urmăreşte online filmul A Dog’s Purpose – Câinele, adevăratul meu prieten (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1jLOOCADTGs[/embedyt]

133 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
A Dog’s Purpose (2017)
?w=780
A Dog’s Purpose (2017)
A Dog’s Purpose (2017)
A Dog’s Purpose (2017)
A Dog’s Purpose (2017)
A Dog’s Purpose (2017)
A Dog’s Purpose (2017)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close