mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

A Sound of Thunder 2005

101 min Filme ActiuneFilme AventuraFilme HorrorFilme vechi

4.2
IMDB: 4.2/10 16,882 votes

, , ,

50

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

A Sound of Thunder 2005
Voteaza acest Film-Serial.

A Sound of Thunder 2005 (Vânătoare fatală), film online HD subtitrat în Română

În Chicago, anul 2055, compania Time Safari a dezvoltat o tehnologie ce oferă oamenilor posibilitatea de-a vâna dinozauri prin intermediul călătoriilor în timp. Ca o măsură de precauţie referitor la potenţiala schimbare a trecutului, compania oferă vânătorilor ocazia de-a vâna doar dinozaurii care vor muri oricum din cauze naturale şi nu lasă oamenii să iasă dintr-un anumit cadru bine stabilit. Deoarece există pericolul de-a interfera cu diverse zone temporale, activităţile companiei sunt criticate vehement de Sonia Rand, dezvoltatoarea softului maşinăriei de călătorie în timp, TAMI.

O călătorie cu clienţii Eckels şi Middleton decurge foarte rău atunci când arma purtată de liderul echipei, Travis Ryer, nu mai trage. Dinozaurul ce urma să fie vânat ripostează şi atacă la rândul său oamenii, dispersând grupul care iese din zona marcată. Cu toate acestea, Ryer reuşeşte să ucidă dinozaurul, reuneşte grupul şi se întorc cu toţii în 2055, însă nu realizează faptul că Middleton a călcat pe un fluture şi l-a strivit.

În ziua următoare, ei aud ştiri referitoare la o creştere a temperaturii globale şi a umidităţii, iar Ryer observă o creştere bruscă a plantelor. La următoarea călătorie în timp, ei descoperă faptul că dinozaurul pe care intenţionau să îl vâneze a murit deja înainte de sosirea lor şi că vulcanul va erupe mult mai devreme. Ei se întorc imediat în anul lor şi raportează aceste schimbări pe care le-au văzut, astfel că guvernul opreşte Time Safari pentru a investiga lucrurile. Ryer află de la Rand că sunt loviţi de „valuri temporale” care cauzează alterări serioase oraşului.

Urmăreşte online filmul A Sound of Thunder 2005 (Vânătoare fatală), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
A Sound of Thunder 2005
A Sound of Thunder 2005
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close