mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

A United Kingdom (2016)

111 min DramaFilme 2016Filme HD ROFilme OnlineRazboi

6.7
IMDB: 6.7/10 3,063 votes

, , ,

36

Report error

A United Kingdom 2016, film online HD subtitrat în Română

Filmul este bazat pe o poveste reală a lui Seretse Khama, cel care urmează să moştenească tronul Protectoratului Bechuanaland. Acesta provine din tribul Bamangwate, însă a studiat la Londra imediat după ce s-a sfârşit cel de-al Doilea Război Mondial. Acolo, el a cunoscut o femeie numită Ruth Williams (Rosamund Pike) cu care s-a însurat, chiar dacă nici familia ei şi nici familia lui nu au fost de acord cu relaţia dintre cei doi din cauza faptului că provin din culturi total diferite.

Mai mult decât atât, nici guvernul britanic nu era prea mulţumit de căsătoria lor deoarece îşi face griji cu privire la relaţiile dintre Marea Britanie şi Africa de Sud şi la stabilitatea întregii regiuni sud-africane. Seretse descoperă faptul că britanicii au permis unei companii miniere americane să prospecteze pentru pietre preţioase şi este dornic să se asigure că, în cazul în care această companie va găsi ceva valoros, exploatarea resurselor ţării sale va fi făcută de către oamenii din Bechuanaland.

Seretse îşi doreşte ca poporul lui să îl susţină ca rege şi reuşeşte să le câştige încrederea, însă guvernul britanic hotărăşte să îl exileze din propria lui ţară. Între timp, Ruth dă naştere unui bebeluş în Bechuanaland şi se integrează printre localnici. Când guvernul britanic doreşte să desemneze un administrator în locul regelui lor, tribul refuză să îl accepte pe acesta. În tot acest timp, pe teritorul tribului se descoperă diamante, iar Seretse face tot posibilul pentru ca forţa guvernul britanic să declare public că doar populaţia Bechuana are dreptul să exploateze aceste resurse.

Urmăreşte online filmul A United Kingdom 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
A United Kingdom (2016)
A United Kingdom (2016)
A United Kingdom (2016)
A United Kingdom (2016)
https://1fiag62.oloadcdn.net/dl/l/i8cPiCzDxNJ1CSaQ/l8d_YdzqzUk/A.United.Kingdom.2016.WEB-DL.XviD.MP3-FGT.mp4?mime=true
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei noutati?

Introdu adresa ta de email:

 

Atentie Aceasta abonare consta in facilitatea de a fi anuntat despre tot ce este nou adaugat pe acest site.Este o platforma  oferita de Google.

Nu uita sa intri pe adresa ta de email sa confirmi abonarea.

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close