Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

All We Had (2016)

All We Had (2016)

09 Dec 2016

105 min Filme 2016Filme DramaFilme HD ROFilme Online

5.7
IMDB: 5.7/10 799 votes

, , ,

51

Raportează eroarea

All We Had (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

All We Had 2016 (Tot ce am avut), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=usa1lBKEDnY[/embedyt]

Rita (Katie Holmes) şi Ruthie (Stefania Owen) sunt ca două boabe într-o singură păstaie. Cele două fac o mulţime de trăznai împreună; fură din magazine, fug de crize împreună, fac camping cu maşina lor ponosită, mâncând cartofi prăjiţi… Când găsesc un loc în care să stea, cele două dorm în acelaşi pat. Ele par să fie două surori nedespărţite, dar, de fapt, Rita este mama, iar Ruthie este fiica în vârstă de 14 ani.

Rita a făcut şi face nişte alegeri teribile în viaţă, dacă se pot numi alegeri, şi fuge de fiecare dată când lucrurile devin prea dificile de suportat, trăgând-o şi pe Ruthie după ea. Cele două îşi imaginează o viaţă perfectă pentru ele: să se mute în Boston unde să stea într-o casă cu piscină. Dar până să ajungă acolo, ele rămân cu maşina în pană într-un mic oraş, fără vreun ban în buzunar şi fără acoperiş deasupra capului, Rita şi Ruthie primesc oferta de-a lucra la un mic restaurant.

Marty (Richard Kind), proprietarul, împreună cu nepoata lui transexuală, Pam (Eve Lindley), sunt buni şi generoşi, iar cei patru formează o „familie hibrid”. După o vreme, Rita începe să iasă în oraş cu un dezvoltator de imobiliare (Mark Consuelos) şi nu trece mult până ce se mută la el încasă împreună cu Ruthie, deşi aceasta din urmă este circumspectă, ştiind că relaţiile mamei sale nu durează niciodată prea mult. La rândul ei, Pam visează să părăsească acest mic oraş şi să ajungă în new York, iar pentru a face asta se filmează deseori cântând şi punând filmuleţele pe Youtube, în speranţa că va atrage atenţia cuiva.

Urmăreşte online filmul All We Had 2016 (Tot ce am avut), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

48 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
All We Had (2016)
All We Had (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close