mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

American Fable – O Fabulă Americană, filme online subtitrat în Română

R 96 min Filme 2016Filme 2017Filme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

6,3
IMDB: 6,3/10 2.322 votes

, , ,

2 wins & 2 nominations.

USA

39

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

American Fable – O Fabulă Americană (2017), film online HD subtitrat în Română

Gitty locuieste la o fermă împreună cu tatăl ei muncitor, cu mama ei însărcinată şi cu fratele mai mare, Martin, care îi place să o tachineze în aşa fel încât de multe ori întrece măsura. Evenimentele se desfăşoară în perioada anilor ’80, iar Presedintele Reagan este mai tot timpul prezent la TV şi corporaţiile au pus stăpânire pe zona lor forţândfermele să intre în faliment. În această situaţie se află şi familia ei.

Gitty absoarbe din anxietatea părinţilor ei şi trage cu ochiul atunci când aceştia se ceartă violent. O femeie misterioasă ce poartă mănuşi din piele de culoare neagră îl abordează pe tată lui Gitty la un târg şi discută cu el în privat. Tatăl ei pare s-o cunoască pe femeia cu pricina. Ulterior, forţe întunecate încep să se răsfrângă asupra familiei, iar unitatea lor este pusă în pericol. În momentul în care Gitty îl întreabă pe tatăl ei de ce nu pleacă niciodată de la ferma lor să viziteze alte locuri, acesta rămâne un pic blocat, speriat fiind de faptul că fetiţa lui va creşte în curând şi poate va dori să plece, respingându-i stilul său de viaţă.

Deşi nu are prea mulţi prieteni, Gitty este împăcată cu viaţa ei. Ea este foarte curioasă din fire, iar când tatăl ei îi spune să stea departe de un siloz, ea nu se poate abţine să nu facă exact contrariul. Ea se furişează acolo şi descoperă un bărbat închis în interior. El îi cere să îl elibereze de urgenţă de acolo şi îi spune că o să-i îndeplinească orice dorinţă dacă îl va ajuta.

Urmăreşte online filmul American Fable – O Fabulă Americană (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: Filme 2016Filme 2017Filme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

Distribuie si tu ...
American Fable – O Fabulă Americană, filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close