Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

The Adventurers – Aventurierii (2017), Online Subtitrat in Romana

The Adventurers – Aventurierii (2017), Online Subtitrat in Romana

The Adventurers    18 Aug 2017

N/A 108 min ActionAcțiuneAdventureAventuriCrimăCrimeFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme Online

5.8
IMDB: 5.8/10 1,222 votes

,

, , , , , , , , , ,

N/A

China, Hong Kong, Czech Republic

2196

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
The Adventurers – Aventurierii (2017), Online Subtitrat in Romana
Votează 8 (100%) 1 voturi

The Adventurers – Aventurierii (2017), Online Subtitrat in Romana

Un cunoscut hoţ pe nume Dan Cheung (Andy Lau) a calculat în mod greşit ultima sa acţiune şi din acest motiv el a fost capturat de poliţie şi trimis la puşcărie. Cinci ani mai târziu, Cheung îl recrutează pe vechiul său partener Po Chen (Tony Yang) şi încă o persoană nouă pe nume Red Ye (Shu Qi) pentru a fura nişte bijuterii extrem de preţioase aflate în Europa care sunt, însă, păzite cu maximă atenţie de către detectivul francez Pierre (Jean Reno).

Pierre s-a aflat pe urmele lui Cheung vreme de mai mulţi ani şi a făcut tot posibilul să-l prindă pe acesta şi să-l arunce în spatele gratiilor pentru totdeauna. După ce îşi testează abilităţile şi agilitatea, Cheung găseşte un cumpărător pentru bijuteriile cu pricina în persoana lui King Kong (Eric Tsang), liderul unei organizaţii criminale pe care Cheung îl priveşte ca pe un tată. Atunci când cei doi se reunesc, Cheung primeşte o misiune nouă.

În acelaşi timp, pentru a putea să-i captureze pe Cheung şi gaşca lui de hoţi şi a-i aduce în faţa justiţiei, Pierre o convinge pe fosta logodnică a lui Cheung, Amber Li (Zhang Jingchu), care şi-a transformat în timp iubirea faţă de acesta într-o ură teribilă, să i se alăture în vânatoarea sa. Ulterior, un joc de-a şoarecele şi pisica începe între aceştia şi se desfăşoară pe teritoriul mai multor ţări din Europa. După o serie de lupte apropiate, Pierre reuşeşte să afle mai multe informaţii referitoare la Cheung şi când toată lumea pare gata să încheie cazul, adevăratul plan al lui Cheung iese la suprafaţă.

Urmareste online filmul The Adventurers – Aventurierii (2017), Online Subtitrat in Romana

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriCrimăCrimeFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme Online

1,421 total views, 5 views today

The Adventurers – Aventurierii (2017), Online Subtitrat in Romana
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare