Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Baadshaho (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Baadshaho (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Baadshaho    1 September 2017 (India)

R 2h 16min ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

5,5
IMDB: 5,5/10 1.907 votes

,

, ,

n/a

India

258

Raportează eroarea

Baadshaho (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Baadshaho 2017, film online HD subtitrat în Română

Maharani Gitanjali (Ileana D’Cruz) este o prinţesă dintr-o familie regală din Rajasthan. Aşa cum fiecare familie regală deţine o cantitate foarte mare de aur, la fel are şi familia ei, însă strămoşii ei nu l-au cedat guvernului nici măcar după ce monarhia s-a sfârşit. În anul 1975, Primul Ministru al Indiei de la acea vreme, Indira Gandhi, a decretat starea de urgenţă naţională în ţară. Cam în acelaşi timp, influentul Sanjeev (Priyanshu Chatterjee) a fost afectat straşnic de către Gitanjali.

Pentru a se răzbuna, Sanjeev cere ofiţerului miiltar Rudra Pratap Singh (Denzil Smith) să confişte tot aurul aflat în posesia familiei Gitanjali şi să o trimită pe Maharani în spatele gratiilor. Rudra urmează cerinţele acestuia şi o trimite pe Maharani la puşcărie după ce îi ia cu forţa tot aurul pe care îl deţine. Rudra îi cere omului său de încredere, Seher Singh (Vidyut Jammwal), să transporte aurul la Delhi şi pentru a face asta el îi oferă lui Seher un camion special cu un seif unde să ţină aurul.

Pe când Rudra şi Seher discută, Sanjana (Esha Gupta), o persoană de încredere pentru Gitanjali, este trimisă pentru a trage cu urechea şi a afla despre planul acestora. Gitanjali pune apoi la cale un plan prin care Bhawani Singh (Ajay Devgan), alături de Sanjana, să recupereze tot aurul confiscat şi să o scoată din puşcărie. Bhawani Singh cu ajutorul lui Daliya (Emraan Hashmi) şi Guruji (Sanjay Mishra), împreună cu Sanjana, stabilesc ultimele detalii şi pornesc în misiune.

Urmăreşte online filmul Baadshaho 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

TagsȘ ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

115 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Baadshaho (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close