Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Bon Cop Bad Cop 2 (2017), Online Subtitrat in Romana

Bon Cop Bad Cop 2 (2017), Online Subtitrat in Romana

Bon Cop Bad Cop 2     12 May 2017 (Canada)

PG 2h 6min ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeFilme 2017Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

7,3
IMDB: 7,3/10 754 Rate This votes

,

, ,

n/a

Canada

670

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...

Bon Cop Bad Cop 2 (2017), Online Subtitrat in Romana

De obicei, nu sunt fan al continuărilor de orice fel. Cu unsprezece ani în urmă, originalul “Copilul Bad Cop” a prezentat perfect divergențele. Si similitudinile dintre anglo și franco-canadieni într-un film plin de umor diversificat, secvențe de acțiune uimitoare. Si o mulțime de suspans și tensiune, plus o serie de divertisment cultural elemente legate de hochei pe gheață fiind sportul național al Canadei.

Acest film a avut un impact imens asupra adolescenței mele și este încă unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile. Era clar că o continuare a potențialului nu putea fi mai bună decât asta.

Și totuși, “Bon Copil Bad Cop 2” a fost mai mult decât o surpriză pozitivă și este, de fapt, la fel de mare ca și filmul original original. Creatorii au reușit să obțină acest rezultat uimitor prin dezvoltarea unui amestec echilibrat de mărci comerciale de la filmul original. Si prin refacerea elementelor noi în loc să copieze doar ceea ce fusese făcut cu unsprezece ani în urmă.

Ei au ținut pe cei doi actori principali, Colm Feore și Patrick Huard, care au o chimie grozavă pe și în afara ecranului. Umorul diversificat, incluzând inspirații culturale amuzante, glume în interiorul canadienilor. Si elemente de comedie brute plus o doză solidă de acțiune și tensiune.

Filmul include o mână de elemente noi, cum ar fi o linie de poveste convingătoare care se extinde în Statele Unite ale Americii. Care se potrivește în mod surprinzător de bine în timpul președinției Trump. Si a creșterii terorismului în întreaga lume, două personaje principale care și-au influențat clar ambele negativ și pozitiv.

Urmareste online filmul Bon Cop Bad Cop 2 (2017), Online Subtitrat in Romana

Tags:  ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeFilme 2017Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

364 total views, 1 views today

Bon Cop Bad Cop 2 (2017), Online Subtitrat in Romana
Bon Cop Bad Cop 2 (2017), Online Subtitrat in Romana
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare