Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Boogeyman – Omul Negru 2005, Online Subtitrat in Romana

Boogeyman – Omul Negru 2005, Online Subtitrat in Romana

Boogeyman (original title)    4 februarie 2005 (SUA)

Evaluat la PG-13 pentru secvențe intense de groază și teroare / violență, iar unele nuditate parțială 1h 29min DramăFilme 2005Filme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme VechiGroazăHorrorMisterMystery

4,1
IMDB: 4,1/10 27.410 votes

, ,

, ,

n/a

SUA | Noua Zeelandă | Germania

445

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...

Boogeyman – Omul Negru 2005, film online HD subtitrat în Română

În timpul copilăriei sale, Tim Jensen a văzut cum tatăl său a fost luat de Boogyeman, o creatură malefică ce locuieşte în toate dulapurile din lume. Încă de atunci, el şi-a luat măsuri de precauţie pentru a se asigura că monstrul nu va putea să pună stăpânire şi pe el – Tim doarme pe saltele simple şi nu deţine niciun dulap în casă. După o călătorie de Ziua Recunoştinţei împreună cu iubita lui Jessica la părinţii acesteia, Tim are o premoniţie în care mama sa îi cere să se întoarcă la casa părintească.

Curând după aceea, Tim este sunat de unchiul său pentru a fi informat că mama lui tocmai ce a decedat. Când se duce la salonul de psihiatrie unde a trăit după moartea tatălui său, el descoperă că una dintre paciente, o tânără fată, este ameninţată de Boogyeman ce locuieşte pe tavanul camerei sale. După o sugestie primită de la psihiatrul său cum că reîntoarcerea la casa părintească pentru a petrece o noapte acolo ar fi o idee bună, Tim se duce şi retrăieşte amintirile în care mama sa îi spune tatălui său că monstrul nu există şi nu are cum să-i facă rău lui Tim.

Chiar şi acum, Tim este atacat de către Boogyeman atunci când intră în dulapul de la subsol. Tim se întâlneşte apoi cu o fată pe nume Franny care doreşte să afle dacă e adevărat faptul că Boogyeman este responsabil de moartea tatălui său. Căutând prin şopron, Tim descoperă un dosar tulburător cu o listă de persoane dispărute şi documente lăsate în urmă de Franny.

Urmăreşte online filmul Boogeyman – Omul Negru (2005), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 2005Filme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme vechiGroazăHorrorMisterMystery

443 total views, 7 views today

Boogeyman – Omul Negru 2005, Online Subtitrat in Romana
Boogeyman – Omul Negru 2005, Online Subtitrat in Romana
Boogeyman – Omul Negru 2005, Online Subtitrat in Romana
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare