Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

CARRINGTON (1995), filme online subtitrat în Română

CARRINGTON (1995), filme online subtitrat în Română

Carrington    2 mai 1995 (Franța)

Evaluat R pentru sexualitate puternică și limba 2h 1min BiografieBiographyDramăDramaFilme 1995Filme BiograficFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

6,8
IMDB: 6,8/10 4.639 votes

,

, , , , , , , , ,

Nominated for 1 BAFTA Film Award. Another 7 wins & 7 nominations.

Marea Britanie | Franţa

90

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
CARRINGTON (1995), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Carrington 1995, film online HD 720p, subtitrat în Română

Pe timpul Primului Război Mondial, Lytton Strachey se duce într-o zonă rurală şi locuieşte acasă la Vanessa Bell. Acolo el se întâlneşte cu Carrington pentru prima oară, dar o confundă cu un băiat şi nu îşi ascunde deloc dezamăgirea. Lytton urmează a fi audiat de curtea militară din cauza opoziţiei sale făţişe faţă de război. În timp ce face o cursă de călărie prin zonă, el încearcă s-o sărute pe Carrington, dar aceasta refuză.

Ceva mai târziu, Mark Gertler încearcă să se culce cu ea, dar şi de această dată ea alege refuzul deoarece crede că Mark e interesat doar de-o aventură cu ea şi nu are alte intenţii mai serioase în ceea ce o priveşte. Gertler se îndreaptă spre Lytton pentru a-l ajuta să o cucerească pe Carrington, însă în timp ce îl ajută pe acesta s-o cucerească ea se îndrăgosteşte tot mai tare de Lytton şi chiar dacă nu recunoaşte pe deplin, are şi el ceva sentimente faţă de ea.

După o perioadă, însă, Carrington se întâlneşte şi se îndrăgosteşte lulea de Ralph Partridge care tocmai s-a întors din război. La prima lor cină împreună, Raplh îşi exprimă anumite puncte de vedere care sunt total contrare celor ale lui Lytton. Ralph îşi exprimă dorinţa de-a se căsători cu Carrington, iar aceasta acceptă cererea în căsătorie. Pe când se aflau în luna de miere, Carrington se întâlneşte din nou cu Lytton care se află la rândul său în Veneţia pentru a petrece o vacanţă.

Urmăreşte online filmul Carrington 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: BiografieBiographyDramăDramaFilme 1995Filme BiograficFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

129 total views, 1 views today

CARRINGTON (1995), filme online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close