Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

CHIPS (2017) film online subtitrat în Română

CHIPS (2017) film online subtitrat în Română

24 March 2017 (Romania)

1h 40min Filme 2017Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme noiFilme Online

5,8
IMDB: 5,8/10 5.224 votes

,

, ,

821

Raportează eroarea

CHIPS (2017) film online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

CHIPs: Poliţişti de belea 2017, film online HD subtitrat în Română

Şoferul care participă la un jaf îşi dezvăluie identitatea ca fiind un agent FBI aflat sub acoperire pe nume Castillo şi apoi îl arestează pe criminalul partenerului său. Între timp, la un centru de instrucţie pentru agenţia de patrulă a autostrăzilor din California, unui poliţist pe motocicletă mai în vârstă pe nume Jon Baker i se permite să absolvepe baze probatorii. El este un fost practicant de motocross şi a fost nevoit să renunţe la acea carieră din cauza rănilor suferite în timpul unui accident.

Aflat sub tratamente medicamentoase pentru a-şi alina durerile, el locuieşte într-o cameră de oaspeţi deoarece soţia l-a părăsit şi şi-a pierdut toţi sponsorii. Agentul FBI care acum se află din nou sub acoperire şi şi-a luat identitatea de Frank (Ponch) Poncherello, este trimis la CHP după efectuarea unui alt jaf asupra unei maşini blindate ce transporta o grămadă de bani în care se suspectează că sunt implicati mai mulţi poliţişti corupţi care lucrează în acel departament.

El este pus să lucreze cu începătorul Baker, însă acesta este mult prea lipsit de experienţă pentru a putea să înţeleagă investigaţia de corupţie pe care o conduce Ponch. Ponch se contrazice cu noul său partener pe seama faptului dacă soţia lui Baker este infidelă, în timp ce Baker îi oferă nişte sfaturi nesolicitate cu privire la dependenţa de sex. Ulterior, Ponch este dat afară din FBI atunci când strică ancheta unui alt agent în care un suspect este ucis. Cu toate acestea, el nu se lasă păgubaş şi îşi continuă misiunea, mai ales atunci când face o descoperire foarte importantă.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oS9dKELMI4k[/embedyt]

Urmăreşte online filmul CHIPs: Poliţişti de belea 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

100 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
CHIPS (2017)  film online subtitrat în Română
CHIPS (2017)  film online subtitrat în Română
CHIPS (2017)  film online subtitrat în Română
CHIPS (2017)  film online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close