Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Confession of Pain (2006), filme online subtitrat în Română

Confession of Pain (2006), filme online subtitrat în Română

Seung sing    21 December 2006 (Hong Kong)

PG 13 1h 50min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2006Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiThriller

6,6
IMDB: 6,6/10 2.279 votes

, ,

, , ,

4 wins & 14 nominations.

Hong Kong

47

Raportează eroarea

Confession of Pain (2006), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Confession of Pain – Seung Sing 2006 (Confesiuni dureroase), film online HD subtitrat în Română

Inspectorii de poliţie Lau Ching-hei şi Yau Kin-bong arestează un violator în anul 2003. Yau se întoarce acasă mai târziu şi descoperă că iubita sa însărcinată s-a sinucis tăindu-şi venele. Yau este atât de deprimat de moartea ei încât se afundă în consumul de alcool şi renunţă la cariera de poliţist pentru a deveni detectiv particular. El devine obsedat de aflarea motivului pentru care iubita lui a hotărât să îşi ia viaţa. Trei ani mai târziu, Yau descoperă că aceasta l-a înşelat şi s-a sinucis deoarece iubitul secret n-a mai apărut la întâlnire în noaptea respectivă din cauza unui accident de maşină suferit.

În primă fază, Yau simte furie faţă de amantul iubitei sale, dar odată cu trecerea timpului el ajunge să aibă grijă de bărbatul respectiv care în momentul de faţă se află în comă la spital. Yau trece peste incidentul nefericit care s-a abătut asupra lui şi ajunge să se îndrăgostească din nou, de această dată de Hung, o fată care vinde bere în barul unde trebuia să se întâlnească cei doi.

Soţia lui Lau, Susan, este fiica unui miliardar pe nume Chow Yuen-sing. Într-o noapte, Lau şi doi complici de-ai lui pătrund în reşedinţa socrului său unde îl ucid pe Chow şi pe majordomul acestuia, „Uncle Man”. Mai târziu, Lau îşi ademeneşte partenerul în infracţiuni într-o casă dintr-o zonă nu foarte circulată pentru a-l ucide, iar apoi face în aşa fel încât să pară că cei doi bărbaţi s-au ucis unul pe altul într-o dispută ce s-a sfârşit rău.

Urmăreşte online filmul Confession of Pain – Seung Sing 2006 (Confesiuni dureroase), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2006Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

57 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Confession of Pain (2006), filme online subtitrat în Română
Confession of Pain (2006), filme online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close