Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Darbareye Elly – Despre Elly (2009)

Darbareye Elly – Despre Elly (2009)

06 Jun 2009

119 min Filme CrimaFilme DramaFilme HD ROFilme MisterFilme Vechi

8.1
IMDB: 8.1/10 29,828 votes

, , ,

63

Raportează eroarea

Darbareye Elly – Despre Elly (2009)
Voteaza acest Film-Serial.

Darbareye Elly / About Elly 2009 (Despre Elly), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=S-CAKV2CUU0[/embedyt]

Un grup de prieteni iranieni de clasă mijlocie călătoresc în largul Mării Caspice pentru o vacanţă de trei zile. Ei sunt foşti colegi de clasă ai facultăţii de drept. Acest grup este format din trei cupluri: Sepideh şi soţul ei, Amir, împreună cu care are o fetiţă; Shohreh şi soţul ei, Peymān, care au doi copii, un băiat şi o fată, şi Nāzy împreună cu soţulsău Manuchehr. Călătoria este planificată şi organizata de Sepideh care a luat-o cu ea şi pe profesoara de la grădiniţă a fetiţei sale, Elly, pentru a o prezenta lui Ahmad, un prieten divorţat ce vine din Germania.

Ei merg cu toţii la o vilă pe care Sepideh a rezervat-o, însă femeia care se ocupă de toate lucrurile le spune că patronii urmează să se întoarcă a doua zi aşa că nu vor mai putea să se cazeze acolo din acest motiv. Ea sugerează să se ducă la o vilă de pe o plajă unde nu prea sunt oameni. Problema este că nu există semnal de telefon acolo şi vor trebui să se ducă la o bătrână dacă vor să sune pe cineva.

Sepideh este nevoită să o mintă pe femeia respectivă cum că Elly şi Ahmad sunt căsătoriţi şi se află acolo pentru a petrece luna de miere, asta pentru că sunt restricţii legale referitoare la cuplurile necăsătorite care călătoresc în Iran. Elly este puţin cam timidă, dar începe să-l placă pe Ahmad care şi el are sentimente pentru ea. Elly îşi minte mama cum că e împreună cu nişte colege de serviciu şi că se va întoarce în ziua următoare, dar Sepideh nu vrea ca ea să plece şi îi ascunde bagajele.

52 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Darbareye Elly – Despre Elly (2009)
Darbareye Elly – Despre Elly (2009)
Darbareye Elly – Despre Elly (2009)
Darbareye Elly – Despre Elly (2009)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close