Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Dark Country – Ţara întunericului 2009

Dark Country – Ţara întunericului 2009

09 Oct 2009

88 min Filme 2009Filme CrimaFilme OnlineFilme Thriller

5.4
IMDB: 5.4/10 3,897 votes

, , ,

99

Raportează eroarea

Dark Country – Ţara întunericului 2009
Voteaza acest Film-Serial.

Dark Country – Ţara întunericului 2009, film online HD subtitrat în Română

Proaspăt căsătoriţi, Dick (Thomas Jane) şi Gina (Lauren German) se duc în deşertul din Nevada pentru a petrece luna de miere şi conduc pe timpul nopţii pentru a evita arşiţa. Înainte de-a pleca, un străin îl avertizează pe Dick să aibă mare grijă deoarece este renumit faptul că în zona aia cuplurile obişnuiesc să dispară. La scurtă vreme după aceea, cei doi realizează că merg în direcţia greşită şi ies de pe autostradă pentru către un drum lăturalnic.

Dick stinge farurile pentru a conduce sub lumina lunii într-o noapte romantică, dar când le reaprinde în faţa lui apare o siluetă pe care încearcă s-o evite. Mergând să cerceteze, ei descoperă un bărbat grav rănit înurma unui accident rutier. Nereuşind să prindă semnal la telefon, ei hotărăsc să-l ducă pe bărbat la spital, însă realizează după câţiva kilometri că drumul se înfundă. În timpul drumului, cuplul se ceartă şi bărbatul pe care-l transportă se trezeşte panicat şi începe să urle.

El îi cere Ginei o ţigară, o sfătuieşte apoi să-şi părăsească soţul şi devine tot mai agresiv ajungând într-un final în punctul de-a sări la gâtul lui Dick ce mai are un pic şi răstoarnă maşina. Gina opreşte maşina şi cei doi bărbaţi ies afară unde Dick îl loveşte pe respectiv cu o piatră până îl ucide. Dick îşi convinge soţia că e nevoie să scape cât mai repede de cadavru şi să dea totul uitării, aşa că merg amândoi pentru a-l îngropa undeva izolat. La puţin timp după aceea ajung la un popas unde sunt parcate mai multe maşini şi realizează că Dick şi-a pierdut ceasul în timp ce-l îngropa pe bărbat.

Urmăreşte online filmul Dark Country – Ţara întunericului 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oHtyKiC-jx8[/embedyt]

97 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Dark Country – Ţara întunericului 2009
Dark Country – Ţara întunericului 2009
Dark Country – Ţara întunericului 2009
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close