mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Don’t Knock Twice (2016)

93 min Filme 2016Filme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme Thriller

5.2
IMDB: 5.2/10 4,029 votes

, , ,

212

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Don’t Knock Twice (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

Don’t Knock Twice 2016, film online HD subtitrat în Română

Jess, un sculptor american, se întâlneşte cu fiica ei pe nume Chloe cu care nu a avut o relaţie prea apropiată şi îi propune să vină să locuiască împreună cu ea şi cu soţul ei, un avocat bogat pe nume Ben. Chloe refuză, totuşi, oferta pe care i-o face mama ei. În acea noapte, ea se duce în oraş împreună cu iubitul ei Danny şi ajunge într-un cartier în care nu există decât o singură casă despre care legenda spune că ar fi bântuită de un spirit demonic.

Cei doi ciocăne de două ori în uşă, iar apoi pleacă de acolo. Când se întoarce acasă, Danny începe să întâlnească diverse fenomene paranormale şi o contactează imediat pe Chloe; când aceasta pleacă pentru a răspunde la uşă, Danny este tras violent de către o forţă nevăzută. În momentul în care spiritul demonic o sperie pe Chloe la ea acasă, aceasta hotărăşte că ar fi mai bine să accepte să se mute cu mama ei.

La început, Chloe este ostilă faţă de familia ei şi îşi doreşte să rămână acolo doar pentru câteva nopţi. Lucruri stranii nu întârzie să se desfăşoare în jurul lor. Chloe îi spune apoi lui Jess despre Mary Aminov, o femeie ce a fost acuzată de vrăjitorie şi obişnuia să locuiască în casa de alături. Legenda spune că Mary obişnuia să iasă şi să te răpească dacă baţi de două ori în uşa ei, însă Jess refuză să ia în serios aceste lucruri şi susţine că e doar o poveste şi un vis urât.

Urmărește online filmul Don’t Knock Twice 2016, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Distribuie si tu ...
Don’t Knock Twice (2016)
Don’t Knock Twice (2016)
Don’t Knock Twice (2016)
Don’t Knock Twice (2016)
Don’t Knock Twice (2016)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close