mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Dunkirk (2017), film online subtitrat

PG-13 1h 46min ActionAcțiuneAnimationAventuriDramăDramaFilme 2017Filme ActiuneFilme DramaFilme HD ROFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiHistoryIstoric

9,6
IMDB: 9,6/10 3.757 votes

, ,

n/a

UK | Netherlands | France | USA

2144

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Dunkirk 2017, film online nesubtitrat în Română

În anul 1940, după ce Germania Nazistă a invadat Franţa, mii de soldaţi ai Aliaţilor s-au retras în oraşul maritim Dunkirk. Pe măsură ce perimetrul britanic se micşorează tot mai mult, soldaţii aşteaptă evacuarea, aflându-se într-o situaţie aparent fără speranţă. Tommy este un tânăr soldat britanic ce se află printre grupul care ajunge sub focurile de armă ale soldaţilor germani de pe străzile oraşului Dunkirk. El este singurul din grupul său care reuşeşte să ajungă în perimetrul britanic unde soldaţii britanici şi aliaţi aşteaptă să fie evacuaţi de pe plajă.

El îl întâlneşte acolo pe Gibson, un alt tânăr soldat care pare să-şi îngroape un prieten. După un raid aerian efectuat de germani, ei dau peste un om rănit care a fost lăsat să moară şi îl duc pe acesta în grabă către o navă care evacuează răniţii. Lor nu li se permite să se urce în acea navă aşa că se ascund după un dig în speranţa că se vor putea furişa la bordul navei următoare.

Cu toate acestea, nava este atacată imediat ce pleacă de la ţărm, iar în haosul ce se produce ei reuşesc să salveze un alt soldat pe nume Alex. Ei mai au apoi încă o tentativă nereuşită de-a pleca, de această dată germanii îi împiedică să facă asta cu ajutorul unui submarin. Comandantul Bolton şi Colonelul Winnant discută pe seama acestei situaţii şi primesc asigurări din partea Primului Ministru că toţi cei 30 de mii de soldaţi vor fi evacuaţi în siguranţă până la urmă şi nu vor cădea la nicio înţelegere cu inamicii.

Urmăreşte online filmul Dunkirk 2017, FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate TS.

Tags:  ActionAcțiuneDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme DramaFilme HD ROFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiIstoric

Distribuie si tu ...
Dunkirk (2017), film online subtitrat
Dunkirk (2017), film online subtitrat
Dunkirk (2017), film online subtitrat
Dunkirk (2017), film online subtitrat
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close