Filme HD subtitrate 1997 – 2018

După moartea iubitei sale, Jim Carrey ajunge în fața judecătorilor

După moartea iubitei sale, Jim Carrey ajunge în fața judecătorilor

IMDB: /10 votes

62

Raportează eroarea

După moartea iubitei sale, Jim Carrey ajunge în fața judecătorilor
Voteaza acest Film-Serial.
Implicarea sa în proces se datorează faptului că i-a furnizat Cathrionei White medicamentele pe care le-a folosit pentru a se sinucide
 
Jim Carrey a fost chemat în instanţă şi va trebui să răspundă întrebărilor curţii în procesul legat de moartea iubitei sale, Cathriona White. Conform publicației LA Times, actorul ar putea fi judecat pentru ucidere din culpă dacă se dovedește că el a fost cel care i-a procurat lui White medicamentele pe care aceasta le-a folosit pentru a se sinucide.

Avocații lui Carrey susțin că suicidul a fost decizia proprie a femeii, iar acest fapt este, în sine, o dovadă a nevinovăției actorului. Însă mama acesteia este de părere că actorul este cel care a împins-o pe Cathriona să-şi ia viaţa şi i-a facilitat moartea.

Carrey şi iubita sa, make-up artist, s-au cunoscut în 2012, când ea avea 25 de ani şi el 50. Relaţia lor a fost una tensionată, cu certuri ce au dus frecvent la despărţire. În septembrie 2015, Cathriona a fost găsită moartă în locuiţa sa din Los Angeles. A lăsat un bilet de adio pentru Carrey, ce arăta că starea sa depresivă a fost accentuată de separarea de actor.

Cazul va fi judecat la Curtea Superioară din Los Angeles. Data procesului a fost fixată pentru 26 aprilie 2018.

36 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close