Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Equity – Valoarea corectă 2016

Equity – Valoarea corectă 2016

29 Jul 2016

100 min Filme 2016Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme Thriller

5.6
IMDB: 5.6/10 2,102 votes

, , ,

255

Raportează eroarea

Equity – Valoarea corectă 2016
Voteaza acest Film-Serial.

Equity – Valoarea corectă 2016, film online HD, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ilnh63dcOr4[/embedyt]

Naomi Bishop (Anna Gunn) este o femeie ce lucrează pentru o bancă de investiţii şi se ocupă de IPO-uri. Atunci când cel mai recent proiect al său este subevaluat, ea suferă nişte regrese profesionale, inclusiv pierderea încrederii din partea clienţilor săi pe care-i reprezintă şi ai căror bani îi investeşte. Pentru a recăpăta această încredere şi a-şi repara reputaţia, ea ajunge să fie angajată pentru a se ocupa de IPO-ul companiei Cachet, o companie cu o platformă socială.

Cam în acelaşi timp, Naomi dă peste Samantha Ryan, (Alysia Reiner), o colegă de clasă din facultate care acum lucrează ca procuroare. Fără ca Naomi să aibă habar despre asta, Samantha încearcă să îl ancheteze pe iubitul acesteia, cu care are o relaţie zbuciumată, Michael Connor (James Purefoy), un broker pe care Samantha îl suspectează că s-ar ocupa cu tranzacţii ilegale bazându-se pe informaţii obţinute din interiorul companiilor. Michael încearcă să obţină informaţii cu privire la compania Cachet din partea lui Naomi, însă eşuează.

În timp ce face nişte cercetări cu privire la companie, Naomi află de la Maren, unul dintre cei care se ocupă de codarea platformei, că această platformă este uşor de spart de către un hacker priceput. În ciuda faptului că are sentimentul că se petrec unele lucruri ciudate, cifrele sale îi ies bine şi ea continuă să vândă acţiunile companiei către investitori. Michael, care nu a mai avut nicio noutate din interior pe care s-o folosească, este presat de investitori şi încearcă să pătrundă în telefonul lui Naomi pentru a obţine informaţii.

Urmăreşte online filmul Equity – Valoarea corectă 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

470 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Equity – Valoarea corectă 2016
Equity – Valoarea corectă 2016
Equity – Valoarea corectă 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close