Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), filme online subtitrat în Română

Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), filme online subtitrat în Română

The expendables    N/A

R N/A ActionAcțiuneAventuriDramăFilme 2017Filme 2018Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme Thriller

9.9
IMDB: 9.9/10 9999 votes

, , , ,

n/a

USA

7646

Raportează eroarea

Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, că vine ştirea dezvoltării unui nou sequel, a cărui lansare a fost deja programată, conform Deadline, pentru 2017.
Filmul trebuie însă să-şi asigure rapid un regizor, căci filmările vor începe anul viitor, în China. Bugetul a fost stabilit la 100 de milioane de dolari. Mometan, nici distribuţia nu a fost confirmată.
loading…
Jason Statham, unul din starurile francizei, declara în urmă cu şase luni, întrebat fiind dacă ar fi interesat să apară şi în The Expendables 4.
„A lucra cu Sylvester Stallone este ceva ireal. Îmi amintesc că am crescut cu filmele lui. Şi să fiu sub indicaţiile lui regizorale, într-un film produs de el şi cot la cot cu el pe platourile de filmare este un privilegiu pe care nu l-ar refuza vreodată un iubitor al filmelor de acţiune. Voi face atâtea filme din serie câte îmi va cere”.
Alte staruri despre care s-a zvonit că vor intra în distribuţia francizei sunt Pierce Brosnan şi Hulk Hogan.
„Încercăm să găsim o modalitate de a mă transforma în cel mai periculos om de pe planetă”, a arătat Hogan. „Stallone mi-a oferit primul meu rol proeminent şi mi-a fost un prieten bun. Am avut o discuţie grozavă legată de modul în care vom putea face posibil acest nou rol, de villain. Pot încă să alerg, să sar? Ei, probabil că nu la fel de repede sau de sus, însă cred că Hollywood-ul ar putea să îmi găsească un cascador bun, să-mi fie de ajutor”, a mai explicat actorul.

Tags:  ActionAcțiuneAventuriDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme HD ROFilme În curândFilme OnlineFilme Thriller

The Expendables 4, amânat pentru 2018

Va fi ultimul sequel din populara serie cu eroi de acţiune

În ciuda unor rezultate nu prea încurajatoare la box office pentru ultimul titlu al seriei, The Expendables sunt gata pentru o ultimă aventură, a cărei realizare a fost amânată din cauza unor obstacole majore – lipsa unui regizor şi a reticenţei unor actori de a face parte din distribuţie. Cei de la TheHollywoodReporter.com au aflat de la unul dintre distribuitorii europeni ai filmului că lansarea acestuia a fost, în consecinţă, amânată pentru 2018.

Momentan, în echipă ar urma să revină Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Arnold Schwarzenegger, alături de Terry Crews şi Sylvester Stallone (care declarase anterior că, dacă va câştiga un Oscar pentru rolul secundar din Creed, nu va mai face şi a patra parte din The Expendables). Includerea în distribuţie a lui Jackie Chan şi a lui Hulk Hogan (în rol de antagonist) sunt considerate momentan doar zvonuri. Pe de altă parte, nume ca Pierce Brosnan, Dwayne Johnson şi, chiar Justin Bieber (care, deşi nu este actor, ar atrage prin faima sa, publicul) au declarat că ar dori să se alăture echipei.

Primul film The Expendables a avut încasări de 315 milioane internaţional. Continuarea a scăzut la 274 de milioane, în vreme ce The Expendables 3 a obţinut doar 214 milioane de dolari. Se lucrează şi la o versiune feminină a seriei, cu Milla Jovovich şi Cameron Diaz în distribuţie, cu Robert Luketic (Legally Blonde) la cârmă.

1,859 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), filme online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close