mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), filme online subtitrat în Română

R N/A ActionAcțiuneAventuriDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme HD ROFilme În curândFilme OnlineFilme Thriller

9.9
IMDB: 9.9/10 9999 votes

, , , ,

n/a

USA

4484

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, că vine ştirea dezvoltării unui nou sequel, a cărui lansare a fost deja programată, conform Deadline, pentru 2017.
Filmul trebuie însă să-şi asigure rapid un regizor, căci filmările vor începe anul viitor, în China. Bugetul a fost stabilit la 100 de milioane de dolari. Mometan, nici distribuţia nu a fost confirmată.
loading…
Jason Statham, unul din starurile francizei, declara în urmă cu şase luni, întrebat fiind dacă ar fi interesat să apară şi în The Expendables 4.
„A lucra cu Sylvester Stallone este ceva ireal. Îmi amintesc că am crescut cu filmele lui. Şi să fiu sub indicaţiile lui regizorale, într-un film produs de el şi cot la cot cu el pe platourile de filmare este un privilegiu pe care nu l-ar refuza vreodată un iubitor al filmelor de acţiune. Voi face atâtea filme din serie câte îmi va cere”.
Alte staruri despre care s-a zvonit că vor intra în distribuţia francizei sunt Pierce Brosnan şi Hulk Hogan.
„Încercăm să găsim o modalitate de a mă transforma în cel mai periculos om de pe planetă”, a arătat Hogan. „Stallone mi-a oferit primul meu rol proeminent şi mi-a fost un prieten bun. Am avut o discuţie grozavă legată de modul în care vom putea face posibil acest nou rol, de villain. Pot încă să alerg, să sar? Ei, probabil că nu la fel de repede sau de sus, însă cred că Hollywood-ul ar putea să îmi găsească un cascador bun, să-mi fie de ajutor”, a mai explicat actorul.

Tags:  ActionAcțiuneAventuriDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme HD ROFilme În curândFilme OnlineFilme Thriller

The Expendables 4, amânat pentru 2018

Va fi ultimul sequel din populara serie cu eroi de acţiune

În ciuda unor rezultate nu prea încurajatoare la box office pentru ultimul titlu al seriei, The Expendables sunt gata pentru o ultimă aventură, a cărei realizare a fost amânată din cauza unor obstacole majore – lipsa unui regizor şi a reticenţei unor actori de a face parte din distribuţie. Cei de la TheHollywoodReporter.com au aflat de la unul dintre distribuitorii europeni ai filmului că lansarea acestuia a fost, în consecinţă, amânată pentru 2018.

Momentan, în echipă ar urma să revină Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Arnold Schwarzenegger, alături de Terry Crews şi Sylvester Stallone (care declarase anterior că, dacă va câştiga un Oscar pentru rolul secundar din Creed, nu va mai face şi a patra parte din The Expendables). Includerea în distribuţie a lui Jackie Chan şi a lui Hulk Hogan (în rol de antagonist) sunt considerate momentan doar zvonuri. Pe de altă parte, nume ca Pierce Brosnan, Dwayne Johnson şi, chiar Justin Bieber (care, deşi nu este actor, ar atrage prin faima sa, publicul) au declarat că ar dori să se alăture echipei.

Primul film The Expendables a avut încasări de 315 milioane internaţional. Continuarea a scăzut la 274 de milioane, în vreme ce The Expendables 3 a obţinut doar 214 milioane de dolari. Se lucrează şi la o versiune feminină a seriei, cu Milla Jovovich şi Cameron Diaz în distribuţie, cu Robert Luketic (Legally Blonde) la cârmă.

 • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
  - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
 • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
 • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
 • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
 • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
 • Distribuie si tu ...
Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comentariu

 1. georgebekerescu spune:

  Filmele sân titrate??? Momentan nu reușesc să vizionez nimic. Doar secvențe. Din păcate nu prea mă/pricep să caut… Mulțumesc pt acceptare.

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close