mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Gospodar fara pereche ep 1 din 6 Iunie 2017 PREMIERA HD
Voteaza acest Film-Serial.

In aceasta seara urmarim cu totii emisiunea Gospodar fara pereche Episodul 1 din 6 Iunie 2017 ce incepe de la ora 20:30 pe Protv. Un format de acest gen nu tin minte sa mai fi vazut, cel putin pentru noi pare foarte interesant. Mai exact este vorba despre gasirea jumatatii, doar ca in mediul rural. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si anume, Anamaria Prodan Reghecampf, ne va face cunostinta cu 13 barbati care au hotarat ca este momentul sa isi gaseasca jumatatea! Fiecare dintre ei isi va spune povestea, isi va prezenta gospodaria si ce asteapta de la femeia pe care si-o doreste alaturi, in aceasta seara are loc premiera, nu pierdeti asadar de la 20:30 primul episod difuzat doar pe Protv.

Cum spuneam asta seara urmarim Episodul 1 din Gospodar fara pereche, 13 barbati de la tara, muncitori si gospodari bine’nteles, au lasat putin treburile si si-au dat seama ca le lipseste ceva, este vorba despre perechea lor, jumatatea lor. Aici intervine Anamaria Prodan, care a ales deja 13 barbati ce vor sa-si caute jumatatea pereche. Cei 13 gospodari fara pereche si-au stabilit prioritatile, iar acestea s-a modificat, spre surprinderea celor din jur, pana acum erau concentrati numai pe munca si harnicie, iar in urmatoarea perioada si-au propus sa puna viata sentimentala pe primul loc! Daca unii dintre gospodari nu au avut niciodata o relatie, altii au trecut prin casnicii sau relatii care, din pacate, nu au avut si un sfarsit fericit. Insa cu totii sunt increzatori ca vor reusi sa gaseasca femeia pe care o viseaza de mult prea multa vreme. Anamaria Prodan nu are o sarcina deloc usoara, vedem si noi cum vor decurge intamplarile in primul episod din aceasta seara.

Asadar nu pierdeti Episodul 1 Gospodar fara pereche, emisiunea se difuzeaza in aceasta seara, 6 Iunie 2017 de la ora 20:30 doar pe Protv. Suntem curiosi cum mai decurge viata prin lumea rurala dar suntem curiosi si daca cei 13 gospodari ce pornesc in cautarea dragostei, o vor gasi. Nu pierdeti premiera primului episod din Gospodar fara pereche.

Sursa: protv.ro

Distribuie si tu ...
Gospodar fara pereche ep 1 din 6 Iunie 2017 PREMIERA HD
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. Fodor spune:

    Cum poate o emisiune de rahat sa aibă VOTES 10 ?????

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close