Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Gringo 2018, filme online subtitrat în Română

Gringo 2018, filme online subtitrat în Română

Gringo    09 Mar 2018

R N/A ActionAcțiuneComedieComedyDramăDramaFilme 2018Filme ActiuneFilme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , , , , , , , ,

N/A

Australia, USA

231

Raportează eroarea

Gringo 2018, filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Gringo 2018, film online subtitrat în Română

Un director de companie farmaceutică pe nume Harold Soyinka (David Oyelowo) se duce într-o călătorie de afaceri în Mexic împreună cu şefii săi Richard (Joel Edgerton) şi Elaine (Charlize Theron). În laboratorul companiei din Mexic, Richard îi ordonă managerului Sanchez (Hernan Mendoza) să oprească vânzarea produsului bazat pe marijuana spre un lider de cartel brutal cunoscut drept „Pantera Neagră”. Între timp, Harold află că e în pericol să rămână fără locul de muncă deoarece compania va fi vândută unui conglomerat.

Când se întoarce la soţia sa Bonnie (Thandie Newton) pentru a se consola, ea îi mărturiseşte prin Skype că are o aventură amoroasă. Luat în vizor de Pantera Neagră în speranţa că va putea să capete acces la formula produsului respectiv, Harold dispare înainte ca şefii lui să se întoarcă la Chicago. Câteva ore mai târziu, ei primesc un apel telefonic prin care sunt informaţi de răpirea lui Harold şi că recompensa în schimbul său este de 5 milioane de dolari. În loc să plătească recompensa, Richard trimite nişte mercenari pentru a-l recupera pe Harold.

Momentan filmul online Gringo 2018 nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 9 martie.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyDramăDramaFilme 2018Filme ActiuneFilme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

304 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Gringo 2018, filme online subtitrat în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare

Close