Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Havenhurst (2016), filme online HD, subtitrat în Română

Havenhurst (2016), filme online HD, subtitrat în Română

Havenhurst    10 Feb 2017

NOT RATED 80 min Filme 2016Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorMisterMysteryThriller

4.9
IMDB: 4.9/10 2,457 votes

, , , , , , , , ,

1 nomination.

USA

2125

Raportează eroarea
 • Distribuie si tu ...
  Havenhurst (2016), filme online HD, subtitrat în Română
  Votează 8 (100%) 1 voturi

  Havenhurst (2016), filme online HD, subtitrat în Română

  Jackie (Julie Benz) este o alcoolică ce încearcă să îşi revină din această stare şi se mută în Havenhurst, un complex de apartamente din New York condus de către Eleanor Mudgett (Fionnula Flanagan) şi băiatul ei, Ezra, care se şi ocupă de întreţinerea clădirilor atunci când este nevoie. Jackie este avertizată asupra faptului că atât timp cât rămâne în Havenhurst va trebui să nu consume alcool, altfel va fi dată afară fără niciun fel de discuţii.

  În timp ce locuieşte acolo, ea începe să caute dovezi referitoare la prietena ei Danielle (Danielle Harris) care a locuit şi ea cândva în Havenhurst, însă habar nu are de faptul că aceasta a fost ucisă cu brutalitate alături de iubitul ei dependent de droguri la puţin timp după ce a primit un ordin de evacuare. De asemenea, ea se mai întâlneşte cu câţiva rezidenţi ai complexului şi se împrieteneşte într-un fel cu Sarah (Belle Shouse), o fată ce locuieşte cu părinţii adoptivi Tammy şi Wayne (Josh Stamberg), acesta din urmă fiind un alcoolic abuziv.

  După o vreme, Jackie află despre una dintre vecinele sale, Paula, cum că ar fi fost ucisă deoarece s-a întors la activităţile de prostituată şi raportează acest lucru unui prieten detectiv pe nume Tim (Josh Stamberg). Ea descoperă ulterior o hartă incompletă pe care Danielle a conceput-o înainte să moară şi Sarah îi oferă lui Jackie camera video a lui Danielle ce conţine un film pe care l-a dezvoltat Jackie. Harta arată faptul că această clădire în care locuieşte ea este cu mult mai mare decât pare la prima vedere şi are mai multe camere secrete.

  A troubled young woman takes up residence in a gothic apartment building where she must confront a terrifying evil.

  Tags: Filme 2016Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorMisterMysteryThriller

  2,108 total views, 66 views today

  Havenhurst (2016), filme online HD, subtitrat în Română
  Havenhurst (2016), filme online HD, subtitrat în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

  Socializam cu tine!

  Filmul Săptămânii

  Seriale Populare

  Emisiuni Online

  Filme asemănătoare