Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Headshot (2016)

Headshot (2016)

03 Mar 2017

118 min Filme 2016Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme Thriller

6.5
IMDB: 6.5/10 3,454 votes

,

, , ,

65

Raportează eroarea

Headshot (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

Headshot 2016, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Oe0nQ0TeZjU[/embedyt]

Ishmael (Iko Uwais) este un necunoscut care a fost găsit aproape mort şi se află în comă profundă. După ce a fost îngrijit multă vreme în spital de către asistenta Ailin (Chelsea Islan), Ishmael se trezeşte din comă, însă se alege cu o amnezie aproape totală. El începe să îşi amintească anumite bucăţi din trecutul său, printre care faptul că a fost răpit împreună cu mai mulţi copii orfani alături de care a îndurat torturi puternice din partea unui mafiot pe nume Lee.

Acest mafiot s-a folosit de copiii orfani pentru a-i transforma în nişte adevărate maşinării de ucis fără vreo remuşcare sau sentimente – lucru care într-un final a dus spre alegerea de-a trăda din partea lui Ishmael şi care i-a atras furia lui Lee. Însă până ce Lee (Sunny Pang) reuşeşte să evadeze din puşcărie şi să înceapă o serie de crime, Ishmael petrece timp alături de Ailin şi crede că trădarea şefului şi a familiei sale surogat a fost dată uitării.

Lee nu este dispus să treacă aşa uşor peste trădare şi îşi pune cei mai buni oameni pe care-i are la dispoziţie în acest moment pentru a-l vâna şi ucide pe Ishmael. Membrii acestui grup de asasini se deosebesc prin eficienţa chirurgicală şi brutalitatea uluitoare. Ishmael trebuie acum să înfrunte şi să ucidă oamenii alături de care a crescut şi cu care s-a antrenat să devină cei mai buni în mânuirea armelor albe, cele de foc sau bazându-se pur şi simplu pe abilităţile fizice deosebite, altfel va fi el însuşi ucis.

Urmăreşte online filmul Headshot 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

82 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Headshot (2016)
Headshot (2016)
Headshot (2016)
Headshot (2016)
Headshot (2016)
Headshot (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close