Totul online pe mediaRPL

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Home Again (2017), Online Subtitrat in Romana.

Home Again (2017), Online Subtitrat in Romana.

Home Again    8 septembrie 2017 (SUA)

Evaluat la PG-13 pentru unele materiale tematice și sexuale 1h 37min ComedieComedyDramăFilme 2017Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2017-2018

5,7
IMDB: 5,7/10 2.320 votes

, ,

n/a

USA

14085

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Home Again (2017), Online Subtitrat in Romana.
Votează 6.4 (80%) 5 voturis

Home Again – Din nou acasă 2017, film online HD subtitrat în Română

Alice Kinney (Reese Witherspoon) este fica unui regizor de film pe nume John care a realizat câteva filme importante la viaţa lui, dar a trecut în nefiinţă în urmă cu câţiva ani. Pe când se pregăteşte de sărbătorirea a 40 de ani de viaţă, Alice este divorţată de soţul ei, Austen, care a preferat să rămână în New York pentru a-şi vedea de cariera sa de producător muzical în timp ce Alice s-a mutat înapoi la casa tatalui ei din Los Angeles, însă şi-a luat cu ea şi cele două fiice, Isabel şi Rosie, pentru a fi aproape de mama ei, Lillian.

În timp ce se află în oraş cu prietenele, Alice se întâlneşte cu Harry, George şi Teddy, trei regizori aspiranţi din LA care caută potenţiali producători după succesul pe care l-au avut cu un scurt-metraj prezentat la un festival de film ce a fost primit cu aplauze de critici. În ciuda tinereţii lor, ei se combină cu Alice şi prietenele ei, iar aceasta este aproape de-a se culca cu Harry, însă el leşină din cauza băuturii.

În dimineaţa următoare, George descoperă o cameră în care se află vechi scenarii de-ale lui John Kinney şi premiile obţinute de acesta, lucru care-l face să realizeze istoria familiei lui Alice. Alice le duce pe fete la şcoală în timp ce Lillian le oferă tinerilor bărbaţi ceva de mâncare. Ea este atât de măgulită de complimentele pe care le fac aceştia la adresa filmelor lui John încât le oferă acestora camera de oaspeţi a casei sale până când vor reuşi să-şi atingă scopul în carieră.

Urmăreşte online filmul Home Again – Din Nou Acasă 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

ComedieComedyDramăFilme 2017Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomanticTrailer 2017-2018

809 total views, 6 views today

Home Again (2017), Online Subtitrat in Romana.
Home Again (2017), Online Subtitrat in Romana.
Home Again (2017), Online Subtitrat in Romana.
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare