Totul online pe mediaRPL

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018), filme online subtitrate în Română

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018), filme online subtitrate în Română

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation    13 Jul 2018

N/A N/A AdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieComedyFantasticFantasyFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2018Filme animate pe mediarplFilme AnimatieFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, ,

N/A

USA

6614

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018), filme online subtitrate în Română
Votează 8 (100%) 3 voturis

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation 2018 (Hotelul Transilvania 3: Vacanţa de vară), Online Subtitrat in Romana

Chiar şi vampirii mai au nevoie din când în când de câte o vacanţă, iar Contele Dracula nu face excepţie de la această regulă. Anii în care s-a ocupat de Hotelul Transilvania şi a încercat să facă vacanţele oaspeţilor cât mai frumoase cu putinţă şi-au pus amprenta asupra lui, iar fiica sa Mavis vine cu o idee genială. Ea îi rezervă lui Dracula o vacanţă pe luxoasa Croazieră a Monştrilor unde speră ca tatăl ei să se detaşeze de treburile de zi cu zi şi să îşi reîncarce bateriile.

Dracula nu pleacă în vacanţă de unul singur, iar loialii săi prieteni nu se pot abţine să nu-l însoţească în vacanţă. Imediat ce Vasul de Croazieră pleacă din port, un lucru total neaşteptat de nimeni, cu atât mai puţin de Mavis, se petrece: Dracula o întâlneşte pe misterioasa căpitan al navei, Ericka, şi se îndrăgosteşte instantaneu de ea! Mavis nu e deloc încântată de alegerea tatălui ei şi simte că ceva este în neregulă cu noua cucerire a Contelui. Ea face tot ce poate ca această relaţie să se sfârşească înainte de-a începe cu adevărat, iar motivele sunt cu atât mai întemeiate atunci când se descoperă faptul că Ericka este, de fapt, descendentă a lui Abraham Van Helsing, inamicul antic al lui Dracula!

Momentan filmul online Hotel Transylvania 3: Summer Vacation 2018 (Hotelul Transilvania 3: Vacanţa de vară) nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 13 iulie.

1,468 total views, 7 views today

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018), filme online subtitrate în Română

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare