mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Hours – Ore (2013)
Voteaza acest Film-Serial.

Hours 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Hours este ultimul film în care regretatul Paul Walker deţine rolul principal, asta până când va apărea Fast and Furious 7, acolo unde e posibil să mai vedem câteva scene care să-l includă şi pe el. După cum probabil toţi iubitorii de filme ştiu deja, Paul Walker a decedat în data de 30 noiembrie, 2013, în urma unui grav accident de maşină în care a fost implicat el şi încă un bun prieten de-al său, care se şi afla la volan în momentul respectiv. Acest tragic eveniment s-a petrecut în Los Angeles, California, şi a survenit cu doar două săptămâni înainte de lansarea oficială a filmului Hours, care este programată pentru data de 13 decembrie, în cinematografele din America.

Filmul este regizat de Eric Heisserer după un scenariu scris tot de el, iar rolurile centrale sunt asigurate de Paul Walker, Génesis Rodríguez, TJ Hassan şi Judd Lormand. Povestea filmului se desfăşoară undeva în anul 2005, în timpul devastatorului uragan Katrina, care a lovit violent oraşul New Orleans din Statele Unite ale Americii. Nolan (Paul Walker) este tatăl unui bebeluş ce s-a născut prematur şi ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai fericite zile din viaţa lui scapă rapid de sub control şi se transformă într-un coşmar cumplit. Din cauza puternicului uragan, spitalul în care tocmai ajunsese pe lume bebeluşul lui Nolan este inundat, iar energia electrică este întreruptă din cauza aceasta.

Nolan este pus acum într-o situaţie de viaţă şi de moarte, deoarece nimeni nu pare a se întoarce să-l ajute, iar el se străduieşte de unul singur să-şi ţină în viaţă fetiţa nou-născută ce se află într-un incubator. Pe măsură ce minutele trec, incubatorul rămâne treptat fără energie, iar minutele se transformă în ore tot mai lungi în care Nolan luptă cu disperare pentru viaţa copilului său.

Urmăreşte online filmul Hours 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Distribuie si tu ...
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
Hours – Ore (2013)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close