mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

I, Daniel Blake (2016)

100 min Filme 2016Filme DramaFilme HD ROFilme Online

7.9
IMDB: 7.9/10 20,574 votes

, , ,

32

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

I, Daniel Blake 2016, film online subtitrat în Română

Daniel Blake este un bărbat în vârstă de 59 de ani care suferă un atac de cord la locul de muncă. Recuperarea lui este incompletă şi din cauza asta cardiologul e îngrijorat că inima lui Daniel ar putea să înceapă să bată anormal şi să îi provoace alte probleme ce i-ar deveni fatale. Aceasta îi spune că nu este pregătit să se întoarcă la muncă şi din acest motiv Daniel încearcă să obţină un ajutor social.

La început el îl primeşte, dar apoi când este evaluat se descoperă că se află un pic peste limita legală de la care ar putea să beneficieze de ajutor şi comisia hotărăşte să îi întrerupă plăţile şi îl declară apt de muncă. Daniel a presupus că persoana ce s-a ocupat de evaluarea sa i-a contactat doctorul pentru a-i cere părerea despre el şi despre boala lui, dar acest lucru nu s-a întâmplat şi de aceea l-a declarat apt de muncă.

Mai mult decât atât, el nici nu mai trebuia să fie supus testelor deoarece boala lui i-ar fi permis să primească ajutorul social de la sine. Supervizorul de la locul de muncă îl sfătuieşte pe Daniel să încerce să intre în şomaj, dar pentru a primi acest ajutor trebuie să caute alte locuri de muncă în tot acest timp. Daniel încearcă să conteste decizia de-a fi declarat apt de muncă, dar descoperă că birocraţia este mult prea complicată pentru el. Daniel ajunge s-o cunoască pe Katie, o mamă singură ce creşte doi copii, ce are şi ea o mulţime de probleme.

Urmăreşte online filmul I, Daniel Blake 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
I, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake (2016)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close