mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Jasper Jones (2017), filme online subtitrat în Română

PG 1h 45min DramăFilme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme ThrillerMisterMysteryThriller

7,2
IMDB: 7,2/10 434 votes

, ,

, ,

n/a

Australia

166

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Jasper Jones (2017), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Jasper Jones 2017, film online HD subtitrat în Română

Protagonistul Charlie Bucktin este un băiat în vârstă de 13 ani care locuieşte în fictivul oraş rural Corrigan, din Estul Australiei. Charlie îşi petrece mai tot timpul liber în compania prietenului său Jeffrey Lu, un băiat vietnamez care împărtăşeşte dragostea lui Charlie faţă de cultură şi este des ţinta batjocurii din partea celorlalţi din cauza rasei sale. Eliza Wishart, o fată locală şi fiica Primarului, devine tot mai atrasă de Charlie. În dimineaţa de Crăciun, Charlie este vizitat în mod neaşteptat de Jasper Jones, proscrisul oraşulul din cauza faptului că este de rasă mixtă şi are un stil de viaţă rebel.

Acesta din urmă îl imploră pe Charlie să îl ajute şi îl conduce undeva unde îi arată lui Charlie cadavrul iubitei sale, Laura Wishart. Jasper, fiind convins de faptul că el va fi acuzat de toată lumea pentru uciderea Laurei, îl convinge pe Charlie că este nevinovat de moartea ei şi îi cere să îl ajute să ascundă cadavrul, aşa că cei doi îl aruncă într-un iaz din apopiere, legat cu o piatră grea.

Jeffrey este pasionat de cricket, dar tentativele sale de-a se alătura echipei din Corrigan sunt zădărnicite de rasismul antrenorului şi al celorlalţi jucători. În cele din urmă, soarta îi surâde şi ajunge să joace într-un meci cu un oraş rival, iar Charlie şi Eliza, cu care s-a împrietenit, îl privesc de pe margine. Curând, însă, se începe căutarea Laurei, iar toată lumea pleacă iniţial de la ideea că aceasta a fugit de acasă. Între timp, tensiunea din oraş începe să crească tot mai mult, fiind alimentată de rasism.

 

Urmăreşte online filmul Jasper Jones 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
Jasper Jones (2017), filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close