mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Kevin Hart: What Now? (2016)

96 min Filme 2016Filme ActiuneFilme ComedieFilme HD ROFilme Online

5.7
IMDB: 5.7/10 4,902 votes

,

, , ,

171

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Kevin Hart: What Now? (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

Kevin Hart What Now? (2016) film online subtitrat în Româna

Comediantul Kevin Hart urcă pe scenă, în fața a 50.000 de oameni, în Lincoln Financial Field, Philadelphia.
Cariera comediantul Kevin Hart până în prezent a fost un sac de amestecat. El a făcut milioane de oameni să râdă cu său act de stand-up (in cluburi de comedie si in turneu), la televiziune și în filme – uneori ca un caracter de sprijin și, uneori, ca steaua – inclusiv, desigur, filmele sale concert cu stand- lui sus. El a scris și produs pentru TV și filme (mai ales, dar nu exclusiv, pentru el însuși).

Proiectele sale de comedie s-au făcut în mod constant profituri frumoase, dar au primit recenzii mixte de la critici și, în unele cazuri, segmentele de public. Ca cineva care încearcă să mențină echilibrul dintre recenzent film și Film Fan, iată cum am văzut eficacitatea lui Kevin Hart în unele dintre filmele sale: “Grudge Match”, “Nunta Ringer”, “Get Hard” – amuzante. “De-a lungul Ride”, “Ride 2 De-a lungul”, “Central Intelligence” – ușor amuzant. Lui 2016 concert de film “, Kevin Hart: Ce acum?” (R, 01:36) – nu-i amuzant. Te rog, lasă-mă să explic.

2016 concert film Kevin Hart se deschide cu o secvență semnificativă, dar lipsită de relevanță în care joacă rolul unui tip James Bond de caractere (vizavi de Halle Berry) și participă la un joc de poker cu miză mare, a la Daniel Craig prima iesire Bond, “Casino Royale” . În acest deschizător pentru filmul lui Hart (în principiu, un film într-un film), valorile de producție sunt ridicate și care acționează este bun (inclusiv camee reci de Don Cheadle și altele), dar sunt putine rade si totul are aproape nimic de-a face cu ce urmeaza.

Urmareste online filmul Kevin Hart What Now? (2016) Traind printre demoni 2, film online subtitrat în Româna

Distribuie si tu ...
Kevin Hart: What Now? (2016)
Kevin Hart: What Now? (2016)
Kevin Hart: What Now? (2016)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close