Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Kit Harington a plâns după ce a citit scenariul ultimului episod din Urzeala Tronurilor

Kit Harington a plâns după ce a citit scenariul ultimului episod din Urzeala Tronurilor

IMDB: /10 votes

542

Raportează eroarea

Kit Harington a plâns după ce a citit scenariul ultimului episod din Urzeala Tronurilor
Voteaza acest Film-Serial.

Actorul Kit Harington , în vârstă de 30 de ani, interpretul lui Jon Snow în popularul serial HBO a relatat vineri, ca invitat al emisiunii The One Show, că a plâns împreună cu colegii de filmări în timp ce au citit cu toții scenariul.

„Am citit împreună în cursul săptămânii trecute, așa că știu acum totul”, relata Harington, ironizând replica pe care o primește personajul său „Nu știi nimic”. Și continuă: „Am plâns la final. Trebuie să luați în calcul că după opt ani de serial – nimănui nu îi pasă mai mult de el decât nouă”.

Serialul fantasy, în care mai apar Lena Headey, Peter Dinklage și Emilia Clarke se va încheia după sezonul 8, care va avea premiera fie în 2018 fie în 2019. „A fost un proiect mai lung decât oricare altul în care am participat vreodată – fie școală, universitate sau orice altceva. Îmi vine să plâng când mă gândesc la asta. Va fi straniu când îmi voi lua la revedere de la toți și voi fi jucat ultima scenă cu una sau cu altă persoană”, a continuat. „Nu doar că te-ai atașat de ei, dar mulți alți oameni s-au atașat de ei”.

Harington va filma ultimele scene în Belfast, Irland de Nord, cerându-i-se discreție din partea producătorilor.

Harington s-a logodit de curând cu o colegă de platou din GoT, Rose Leslie, cu care este împreună din 2012. Cei doi și-au anunțat logodna în The Times, luna trecută.

Toate sezoanele si episodele la acest serial, le puteti viziona aici……

Sursa: www.cinemagia.ro

289 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close