Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

La fille du RER 2009

La fille du RER 2009

18 Mar 2009

97 min Filme 2009Filme DramaFilme Vechi

6.0
IMDB: 6.0/10 1,247 votes

, , ,

77

Raportează eroarea

La fille du RER 2009
Voteaza acest Film-Serial.

La fille du RER 2009 / The Girl on the Train (Fata din tren), film online HD subtitrat în Română

Jeanne Fabre (Emilie Dequenne) este o tânără lipsită de griji care îşi petrece vremea hoinărind prin Paris şi îşi caută un loc de muncă. Văzând la TV o ştire despre nişte atacuri antisemite, mama ei văduvă, Louise (Catherine Deneuve), îl recunoaşte pe celebrul avocat evreu Samuel Bleistein (Michel Blanc) cu care a avut o relaţie de dragoste în urmă cu mai mulţi ani. Louise aranjează un interviu de angajare a fiicei sale în cadrul firmei de avocatură a acestuia.

Samuel este vizitat de băiatul său Alex (Mathieu Demy), care a venit în Paris ca să celebreze bar mitzvah-ul fiului său Nathan. Revederea lui Alex cu fosta lui soţie, care e asistenta tatălui său, este una tensionată. Interviul lui Jeanne decurge cum nu se poate mai rău şi devine un adevărat dezastru. În ciuda acestui eşec, Jeanne îşi reia plimbările şi se întâlneşte întâmplător cu Franck (Nicolas Duvauchelle), un tânăr luptător care se îndrăgosteşte la prima vedere de ea. Imediat se infiripă o poveste de dragoste între ei şi ajung să se mute împreună.

Crezând că Jeanne are un loc de muncă, Franck îşi găseşte şi el ceva de lucru la un magazin de electrice. Însă acel loc se pare că ascunde nişte droguri şi Franck ajunge să fie grav rănit într-o confruntare cu un traficant de droguri. Poliţia îl arestează pe Franck şi când Jeanne se duce la spital să îl viziteze acesta o respinge deoarece a aflat despre minciuna ei cum că ar avea un loc de muncă. Cu inima frântă, Jeanne se întoarce acasă pentru a locui împreună cu mama ei.

Urmăreşte online filmul La fille du RER 2009 / The Girl on the Train (Fata din tren), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

69 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
La fille du RER 2009
La fille du RER 2009
La fille du RER 2009
La fille du RER 2009
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close