mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

La fille du RER 2009
Voteaza acest Film-Serial.

La fille du RER 2009 / The Girl on the Train (Fata din tren), film online HD subtitrat în Română

Jeanne Fabre (Emilie Dequenne) este o tânără lipsită de griji care îşi petrece vremea hoinărind prin Paris şi îşi caută un loc de muncă. Văzând la TV o ştire despre nişte atacuri antisemite, mama ei văduvă, Louise (Catherine Deneuve), îl recunoaşte pe celebrul avocat evreu Samuel Bleistein (Michel Blanc) cu care a avut o relaţie de dragoste în urmă cu mai mulţi ani. Louise aranjează un interviu de angajare a fiicei sale în cadrul firmei de avocatură a acestuia.

Samuel este vizitat de băiatul său Alex (Mathieu Demy), care a venit în Paris ca să celebreze bar mitzvah-ul fiului său Nathan. Revederea lui Alex cu fosta lui soţie, care e asistenta tatălui său, este una tensionată. Interviul lui Jeanne decurge cum nu se poate mai rău şi devine un adevărat dezastru. În ciuda acestui eşec, Jeanne îşi reia plimbările şi se întâlneşte întâmplător cu Franck (Nicolas Duvauchelle), un tânăr luptător care se îndrăgosteşte la prima vedere de ea. Imediat se infiripă o poveste de dragoste între ei şi ajung să se mute împreună.

Crezând că Jeanne are un loc de muncă, Franck îşi găseşte şi el ceva de lucru la un magazin de electrice. Însă acel loc se pare că ascunde nişte droguri şi Franck ajunge să fie grav rănit într-o confruntare cu un traficant de droguri. Poliţia îl arestează pe Franck şi când Jeanne se duce la spital să îl viziteze acesta o respinge deoarece a aflat despre minciuna ei cum că ar avea un loc de muncă. Cu inima frântă, Jeanne se întoarce acasă pentru a locui împreună cu mama ei.

Urmăreşte online filmul La fille du RER 2009 / The Girl on the Train (Fata din tren), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Distribuie si tu ...
La fille du RER 2009
La fille du RER 2009
La fille du RER 2009
La fille du RER 2009
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close