Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

La puerta abierta – Uşa deschisă 2016, film online HD subtitrat în Română

La puerta abierta – Uşa deschisă 2016, film online HD subtitrat în Română

The Open Door    02 Sep 2016

N/A 82 min DramăDramaFilme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

7.1
IMDB: 7.1/10 268 votes

, , , , , , , ,

4 wins & 13 nominations.

Spain

56

Raportează eroarea

La puerta abierta – Uşa deschisă 2016, film online HD subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

La puerta abierta – Uşa deschisă 2016, film online HD subtitrat în Română

Lucrurile devin foarte complicate pentru o prostituată de vârstă mijlocie care are parte de una dintre cele mai urâte sărbători ale Crăciunului din viaţa ei. Rosa locuieşte împreună cu mama ei care suferă de teribila boală Alzheimer, Antonia, şi îşi câştigă traiul muncind ca prostituată. Cele două locuiesc într-un mic apartament din centrul Madridului, iar printre vecinii lor se numără Juana, amărâtă din cauza mai multor motive, prostituata travestită Lupita şi o altă prostituată rusoaică pe nume Masha.

La rândul ei, Antonia a activat tot în această branşă pe când era în plenitudinea forţelor. Din cauza greutăţilor prin care trece, Masha îşi găseşte alinare în droguri, însă într-o zi ea ia o supradoză şi moare, lăsând în urmă o fetiţă în vârstă de doar şapte ani pe nume Lyuba, foarte inteligentă care îşi găseşte refugiu în casa la Rosa. Cu ceva trageri de inimă, Rosa o acceptă pe Lyuba să stea cu ea vreme de câteva zile, timp în care Antonia se ataşează foarte tare de micuţă.

La scurtă vreme, poliţia vine la uşa lor, dar toată lumea se pune de acord că dacă ar da-o pe micuţă statului ar afecta-o foarte mult pe aceasta, iar aici se naşte o neîncredere totală între autorităţi şi oamenii care sunt marginzalizaţi de societate. O fetiţă care intră în casa unor prostituate nu este chiar ceva uşor de trecut cu vederea şi din punct de vedere emoţional lucrurile stau destul de dificil, însă femeile implicate în creşterea fetei încearcă să o ţină departe pe aceasta de lumea lor cruntă în care supravieţuiesc.

Urmăreşte online filmul La puerta abierta – Uşa deschisă 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  DramăDramaFilme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarpl

134 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close