mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Lavender 2016, film online HD subtitrat în Română

Jane (Abbie Cornish) este o fotografă căreia îi place să pozeze clădiri vechi şi abandonate deoarece i se par că ar fi un fel de epitafuri ale foştilor locatari şi ajunge să dea peste o anumită clădire care cumva o atrage într-un mod inexplicabil. Când îşi buşeşte maşina în încercare de-a evita să lovească o fată enigmatică ce se afla în mijlocul străzii şi apoi se trezeşte cu o amnezie aproape totală – accentuată de o rană cerebrală mai veche – lumea lui Jane este dată peste cap.

Starea mentală tot mai confuză a lui Jane constitue o nouă piatră de moară pusă la mariajul şi aşa fragil pe care-l avea cu Alan (Diego Klattenhoff), dar mai rău de atât este că relaţia cu fiica ei Alice (Lola Flanery) este şi ea pusă la grea încercare. Jane încearcă să se recupereze urmând şedinţe de terapie cu psihologul Liam (Justin Long), acesta spunându-i că starea ei ar putea să stimuleze, de fapt, nişte amintiri mai vechi pe care şi le-a reprimat.

După ce Jane descoperă că, în realitate, ea este proprietara casei pe care o fotografiase şi se simţea atât de atrasă, dar şi că unchiul ei Patrick (Dermot Mulroney) a avut grijă de ea vreme de 25 de ani, ea urmează sfatul lui Liam şi se duce în vizită în oraşul natal. Pe drum, ea face un popas la un târg local unde se pierde prin mulţime, resimţind o stare de claustrofobie şi dezorientare, iar când ajunge la destinaţie în jurul ei încep să se producă anumite evenimente paranormale.

Distribuie si tu ...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close