mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română

R 1h 35min ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme NetflixFilme noiFilme OnlineGroazăHorror

5,8
IMDB: 5,8/10 3.146 votes

, ,

Fara premiu

USA

229

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Little Evil – Micul Rău 2017, film online HD subtitrat în Română

La o săptămână după nunta sa, Gary Bloom, un agent imobiliar, se mută alături de noua soţie, Samantha, şi fiul acesteia provenit dintr-o căsătorie anterioară, Lucas, un băieţel tăcut care e clar că nu-l place deloc pe Gary. Acesta se străduieşte să-i câştige afecţiunea lui Lucas, dar el îi ignoră fiecare încercare. În drum spre şcoală Gary încearcă din nou să se apropie de Lucas, însă şi de această dată este ignorat. Gary este apoi sunat de fotograful de la nuntă pentru a-l informa pe Gary că a surprins ceva foarte straniu în imagini.

El îl cheamă urgent pe Gary pentru a vedea cu ochii săi. Gary refuză şi îi spune că a decis împreună cu Samantha să uite tot dezastrul care s-a petrecut atunci şi că poate să distrugă filmările. Mai târziu în acea zi, Gary se opreşte la una dintre proprietăţile pe care încearcă să le vândă şi chiar dacă Părintele J.D. Gospel este hotărât să cumpere proprietatea, el trebuie să plece deoarece directorul şcolii lui Lucas îl cheamă de urgenţă.

Gary este îngrozit când află lucrurile pe care le-a făcut fiul său vitreg şi apoi descoperă că Lucas are un obicei din a „împinge oamenii peste limite”. Un psihiatru recomandă ca Lucas să meargă să vadă un consilier, iar Gary, sursa principală a comportamentului băiatului, ar trebui să facă la fel. Samantha este foarte deranjată de veştile primite şi simte că toată lumea, inclusiv Gary, îl consideră vinovat pe Lucas pentru tot ce se petrece, chiar dacă este sau nu vinovat.

Urmăreşte online filmul Little Evil – Micul Rău 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme NetflixFilme noiFilme OnlineGroazăHorror

Distribuie si tu ...
Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română
Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română
Little Evil – Micul Rău (2017), filme online HD subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close