Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Live Cargo – Încărcătura Umană 2016

Live Cargo – Încărcătura Umană 2016

31 Mar 2017

88 min Filme 2016Filme DramaFilme noiFilme OnlineFilme Thriller

7.7
IMDB: 7.7/10 68 votes

, , ,

105

Raportează eroarea

Live Cargo – Încărcătura Umană 2016
Voteaza acest Film-Serial.

Live Cargo – Încărcătura Umană 2016, film online HD subtitrat în Română

Povestea începe cu o zi tragică din viaţa tânărului cuplu format din Nadine (Dree Hemingway) şi Lewis (Lakeith Stanfield) care tocmai au pierdut şansa de-a fi părinţi deoarece Nadine are parte de-o sarcină prematură şi bebeluşul moare. Nadine şi Lewis încearcă să-şi aline durerea plecând de acasă şi mergând împreună pe o insulă din Bahamas acolo unde familia fetei deţine o proprietate. Ea are un trecut important pe acea insulă şi găseşte consolare ocazională în compania unui bărbat pe nume Roy (Robert Wisdom), care-i este ca un tată.

De asemenea, lui Nadine îi place să înoate în ocean, având nişte capacităţi în acest sens impresionante. Lui Nadine îi este relativ uşor să-şi găsească ritmul în acest loc şi să se refacă emoţional, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Lewis care nu prea reuşeşte să-şi găsească propriul echilibru mental. Alinarea este greu de obţinut, iar rupturile din relaţia lor încep să se adâncească tot mai mult.

Între timp, Myron (Sam Dillon) are greutăţi în a se descurca după ce a ajuns pe străzi, astfel că disperarea îl împinge în ghearele unui mafiot local pe nume Doughboy (Leonard Earle Howze), ce este implicat în traficul de carne vie. Doughboy încearcă să se folosească de naivul adolescent şi a-l face pe acesta să îl ajute cu afacerile sale de contrabandă, lucru pe care Roy încearcă să îl combată şi, astfel, Nadine şi Lewis ajung fără să-şi dea seama prinşi la rândul lor în această luptă împotriva traficului de persoane.

Urmăreşte online filmul Live Cargo – Încărcătura Umană 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

65 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Live Cargo – Încărcătura Umană 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close