mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Man Down (2015) HD
Voteaza acest Film-Serial.

Man Down 2015, film online HD subtitrat în Română

Un Puşcaş Marin american pe nume Gabriel Drummer (Shia LaBeouf) are o soţie pe nume Natalie (Kate Mara) şi un băiat pe nume Jonathan (Charlie Shotwell). Acesta din urmă este luat la mişto de colegii de la şcoală deoarece Nathalie i-a spus că „îl iubeşte” de faţă cu toată lumea. Gabriel şi Jonathan pun la cale un plan de-a evita acest lucru şi creează un cod secret prin care să spună „man down” (om la pământ – un termen militar) în loc de „te iubesc”.

Înainte de-a pleca pe frontul din Afghanistan pentru prima oară, Gabriel promite băiatului său că vor ţine legătura. Cel mai bun prieten al lui Gabriel, la rândul său soldat, Devin Roberts (Jai Courtney), care a suferit o rană la mână, rămâne în oraş şi va avea grijă de Nathalie şi Jonathan pentru o vreme. Nu trece mult de la sosirea lui Gabriel în Afghanistan că Devin i se şi alătură.

Cei doi sunt apoi atacaţi de un grup de talibani şi Devin este împuşcat mortal. Înainte de-a muri, Devin îi cere iertare lui Gabriel. Fără să înţeleagă motivul la început, Gabriel găseşte un bilet ce conţine parola lui Devin pentru un site de videochat unde descoperă că Devin şi Natalie aveau o aventură romantică. Gabriel este apoi chestionat de Căpitanul Peyton (Gary Oldman) în legătură cu incidentul din Afghanistan şi acesta este îngrijorat de starea mintală a lui Gabriel din cauza celor petrecute. Gabriel este devastat de tot ce s-a întâmplat şi caută cu disperare să se întoarcă la Natalie şi Jonathan.

Urmăreşte online filmul Man Down 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Distribuie si tu ...
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close