Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), filme online HD, subtitrat în Română

Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), filme online HD, subtitrat în Română

Midnight Sun    23 Mar 2018

PG-13 91 min DramăDramaFilme 2018Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

6.2
IMDB: 6.2/10 1,515 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

27136

Raportează eroarea
 • Distribuie si tu ...
  Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), filme online HD, subtitrat în Română
  Votează 6.6 (82.86%) 7 voturis

  Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), filme online HD, subtitrat în Română

  Drama Midnight Sun surprinde o poveste de viață tragică cu un impact emoțional și spiritual puternic, despre prima dragoste, vise realizate și o vară perfectă.
  După ce a fost diagnosticată la o vârstă fragedă, Katie Price a trăit cu o boală genetică incurabilă, Xeroderma Pegmentosum. Deoarece boala este caracterizată de o senzitivitate extremă la radiațiile ultaviolete, Katie își petrece cea mai mare parte a vieții ei, în mod izolat, pentru a evita lumina soarelui, orice expunere putându-se dovedi letală. De la fereastra sa colorată unde își petrece parte din timp, ea urmărește venirile și plecările tânărului Charlie Reed, fără știrea lui. Căderea nopții fiind singura dată când poate să plece în siguranță de acasă, Katie cântă în mod regulat pentru navetiști, la o stație de tren local. Când Charlie părăsește petrecerea de absolvire a liceului, el urmează muzica care vine de pe platformă, unde o întâlnește pentru prima dată pe Katie și ramâne imediat impresionat. Alegând să nu dezvăluie gravitatea stării sale, Katie și Charlie petrec vara îndrăgostiți, sub cerul înstelat. În această poveste de dragoste tânără, Katie își găsește vocația, încurajând-ul în același timp pe Charlie să-și urmeze visul în învățământul superior. Romantismul lor euforic se oprește brusc atunci când Katie pierde accidental noțiunea timpului și devine prinsă în lumina soarelui de dimineață. Tânăra s-a expus singură pericolului și curând află că boala ei a avansat până la un punct fără întoarcere. Cu timpul care se scurge din ce în ce mai repede, Katie și Charlie doresc să trăiască viața la maxim și împărtășesc o dragoste care îi va schimba pe ei și pe cei din jurul lor, pentru totdeauna.

  Tags: DramăDramaFilme 2018Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

  Katie, a 17-year-old, has been sheltered since childhood and confined to her house during the day by a rare disease that makes even the smallest amount of sunlight deadly. Fate intervenes when she meets Charlie and they embark on a summer romance.

  23,155 total views, 25 views today

  Midnight Sun – Sub soarele nopții (2018), filme online HD, subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

  Socializam cu tine!

  Filmul Săptămânii

  Seriale Populare

  Emisiuni Online

  Filme asemănătoare