mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Începerea filmărilor lui Suicide Squad 2

17 iunie 2017

Unul dintre actorii producţiei originale, Joel Kinnaman, vorbeşte despre continuare
Fostul RoboCop, Joel Kinnaman, a oferit celor de la TheHollywoodReporter.com un interviu în care a vorbit despre proiectele sale actuale. După ce a răspuns întrebărilor legate de partitura din House of Cards, actorul a oferit şi câteva informaţii despre continuarea lui Suicide Squad, producţia DC Comics în care a jucat rolul soldatului de elită Rick Flag.
„Din câte ştiu eu, scenariul este în lucru acum şi cred că planul este să se înceapă filmările în 2018, dar acest lucru se poate schimba. Voi reveni cu siguranţă în proiect”, a spus el. Regizorul sequel-ului nu a fost încă anunţat. Guy Richie (Sherlock Holmes, King Arthur) a declarat publicaţiei Variety că şi-ar dori să se ocupe el de Suicide Squad 2, însă, momentan, este implicat într-un alt proiect.
Regizorul prouducţiei originale, David Ayer, a trecut deja la Gotham City Sirens, iar favoritul Warner Bros. este acum Jaume Collet-Serra (Orphan, Non-Stop). Studiourile Warner au anunţat două noi lansări din universul DC pentru 27 septembrie 2019 şi 7 februarie 2020. Cum Gotham City Sirens va fi terminat înainte de Suicide Squad 2, se presupune că 7 februarie ar fi data la care va fi lansată continuarea Brigăzii Sinucigaşilor. Filmul nu a prea fost pe placul criticilor, însă a avut încasări de 745 milioane de dolari în toată lumea.

Distribuie si tu ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bine ai venit pe Filme HD subtotrate . Aici găsiți cele mai noi filme online la calitatea HD. Avem filme subtitrate din categoriile: Acțiune, Animație, Aventură, Comedie, Horror, Thriller, Dramă, Documentare, Filme Indiene și Filme Romantice. Avem o colectie de 2910 filme online pe care le poti viziona gratis la noi pe site. Vă dorim vizionare plăcută.

 

Genuri

Close