Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Numb – Comoara din munţi, Online Subtitrat in Romana

Numb – Comoara din munţi, Online Subtitrat in Romana

Numb    07 Feb 2017

NOT RATED 90 min Filme 2015Filme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerMisterMysteryThriller

5.6
IMDB: 5.6/10 1,464 votes

, , , , , , , ,

2 wins & 12 nominations.

Canada

392

Raportează eroarea
 • Distribuie si tu ...
  Numb – Comoara din munţi, Online Subtitrat in Romana
  Voteaza acest Film-Serial.

  Numb – Comoara din munţi 2015, film online HD subtitrat în Română

  Rămas fără loc de muncă de mai multe luni şi fiind aproape de a-şi pierde casa din Vancouver, Will se îndreaptă spre un oraş nordic împreună cu soţia lui, Dawn, pentru a accepta jobul care speră ei să le asigure un viitor mai stabil. Însă greutăţile sunt la tot pasul şi când află despre faptul că liderii companiei la care trebuia să se angajeze au renunţat în a-şi mai onora promisiunile, el este mult prea devastat pentru a-i mai spune şi soţiei sale.

  În timp ce se îndreaptă înapoi acasă spre Vancouver pe un viscol puternic, Will hotărăşte impulsiv să ia în maşina lor doi fraţi autostopişti, spre nemulţumirea imediată a lui Dawn. Cheryl este o femeie bună de gură şi aspră în timp ce fratele ei, Lee, se dovedeşte a fi un puşcăriaş care a fost eliberat recent din închisoare. Însă Lee pare să fie şi un filosof ambulant, tipul de persoană care nu crede în coincidenţe şi este de părere că soarta îi favorizează pe cei îndrăzneţi.

  AStfel, în momentul în care Will hotărăşte să mai facă încă o faptă bună şi să mai ia cu ei o altă persoană – de această dată un bărbat bătrân care abia dacă mai este conştient şi cedează imediat din cauza hipotermiei – Lee este de părere că au fost loviţi de noroc. Nu doar că bătrânul tocmai decedat are în buzunare câteva mii de dolari, dar deţine şi o bucată de hârtie pe care par să se afle scrise nişte coordonate GPS. Când la o scurtă căutare pe Google ei descoperă că bărbatul este un spărgător de bănci, Lee şi Cheryl devin convinşi că acele coordonate le indică locaţia sumei de patru milioane de dolari pe care acesta ar fi furat-o şi ascuns-o.

  Urmăreşte online filmul Numb – Comoara din munţi (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  Tags: Filme 2015Filme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerMisterMysteryThriller

  488 total views, 2 views today

  Numb – Comoara din munţi, Online Subtitrat in Romana
  Numb – Comoara din munţi, Online Subtitrat in Romana
  Nu sunt disponibile link-uri
  Nu sunt disponibile descărcări

  Socializam cu tine!

  Filmul Săptămânii

  Seriale Populare

  Emisiuni Online

  Filme asemănătoare